[開心速遞] 熊若水龔燁 供水線集中區 (27)

1001 回覆
59 Like 5 Dislike
聽日推主post啦...
接龍先生小姐+1!
仲有接龍道德訓練營
要挖出總監大人啲FF淫根
接龍運動會安排下水水打排球啦
期待少男龔睇到44吋長腿個hang機樣
可能衝出去搵件西裝褸姐住
嘩好快手,辛苦曬
水水表白都要嬲住講 好cute cute
佢會叫阿水學佢著返條黑色長褲打底
龔燁:俾人睇蝕哂喇
阿水:熱死辣辣仲要著長褲
係喎,FF緊忘記咗阿水個語氣添
留名
等睇聽日好戲 阿龔知道咗咩野先會有你繼續吹,你睇我會唔會信嘅樣呢
許願池list (after 龔水得米) UPDATED on 13/3 23:39
push push push
明天係主post就狂推呢個list啦
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1gGyAeVNMnKpkY2TZHXaIHZhIcQJS2fa6teim_B4HaIQ/edit?usp=sharing
辛苦哂best 絲
聽日睇下個主線發展成點先
一見到成成地事就即推
辛苦了+1
我諗一ending/ 一轉新post放會多人睇到啲?
仲有代表公司扒龍舟
我建議可以等岩岩聽日嗰集完既時候推,
同埋聽日大廳應該會爆PO,
可以開新PO既時候PO
居然漏咗譚道德,已加
許願池list (after 龔水得米) UPDATED on 13/3 23:45
編劇/有關工作人員/Stanley here here
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1gGyAeVNMnKpkY2TZHXaIHZhIcQJS2fa6teim_B4HaIQ/edit?usp=sharing
勁有效率呀!辛苦曬你!

平淡嘅生活中能夠有呢啲期待真係spice up 曬成個人
我覺得個list有太多細節編劇好難參考
一開始係擔心龔水一齊之後編劇冇橋寫
個list精簡做大方向好啲 啲支節等編劇安排啦
印象中講得愈詳細編劇愈唔會寫
lm先
我都有同感
我覺得那時間點係編劇上去睇feedback嘅最佳時間
另一個較佳時間點係主post爆咗開新post之際
那就靠大家幫忙,邊個反應快就post大廳

返工時間係堅真辦工就無法上到嚟啦
都係嘅
可能就比個大方向idea,跟住就elaborate?
留名!!好期待聽晚!!!
佢真正嘅os應該係: 媽呢空嘅長腿只屬於我
突然好有傾project感覺
傾一個名為龔水戀愛二三事嘅project
我一路整合一路都有思考過太空巴所講嘅問題
一來我覺得show比編劇佢地睇,太過details得濟會令佢地創作情景,對白都會有困難
二來個list 根本係好似市場部嘅計劃書,太多字反而令閲讀果個卻步
+1
其實唔一定要做到好似project咁
有時大家隨便好似傾計咁 討論下,
可能編劇們會更buy

太project 同list 化反而會令到佢地有壓力,
同埋更加唔係好想寫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞