[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXI

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
發覺自從用左d 輕身既product 隻spray 無用過, 出街快靚正, 10 分鐘搞掂以前個頭成日塌, on99 咁以為係spray 問題
正常呀
三四個星期都無聲氣你先出聲啦
好似得返英俊工廠係halfhour barbershop
有冇人知Adam Chan 呢?個個都話佢好full約唔到
Adam 直頭唔接新客
佢依家上哂岸, 唔休做, 仲得閒去講talk
人地英俊不嬲都係halfhour 明買明賣無問題wor
例如?
mm, analogue paste
唔覺佢剪得好
佢係都要剪到個客頭起角
亞洲人頭頂骨本身已經兩邊闊,應該要修飾至係
以上兩種係指前者定後者
中肯講句,宜家clk已有一半只focus barber,新產品只會一個月一樣,所以如買野,我寧願去gentle or 男xx,就算有d貴少少,但至少人地有心做。
網站寫左3日發貨所以問下:
買左都幾多野。。要等咁耐早知比貴D去第度買
我試過等咗差唔多兩個星期先發貨
好似呢度有清再耐啲
Prospectors 都出打底水
Youtube好似未搵到review
駁唔駁得過?
上資買一盒用左兩個月咁濟先俾到我
但butter grease swb又得佢有
自己覺得難忍味愈做愈好, 雖然ig d caption 有d 水分同搞笑, 但無可否認佢好有心機去引入唔同既產品俾大家
覺唔覺而家無咗每個回覆都負皮
啲hater/打手都出晒嚟
個分水嶺係邊呢
師兄小心,一陣方丈啲粉絲又嬲
負皮最大敵人都敗走連登
佢都無必要再上黎該個post襟制啦
can’t agree more
依家見親佢入啲新貨都冇以前果種睇完會哇一聲好有衝動想試嘅感覺
但而家見佢啲新貨全部都係翻炒大路野或者出面周圍都已經有得買嘅大牌子貨
即係就好似行緊百佳惠康咁
來來去去都係啲大路貨

反而而家男人味/gentleshair 都會入好多外國嘅新興新野
你中意咪買唔中意咪唔好買
用枝槍指住你咩
你都戇撚柒鳩我評論下佢啲貨嘅種類又有咩問題
咁都有盲忠鳩屌討論 
兩個月
咁似某台主之前答客人賣啲水coal mine既方式既?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞