[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXI

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
咁短都亂到?
還我bay rum
但易洗左既我覺得
識野 加d肚臍屎會多d texture
要洗幾多次
落一次水得唔得

近排好懶用mm balm 打底同post覺得佢貴得值個價
我用糖水打底 post styling用mm同埋prestige多
兩次洗頭水清哂
咁no la
再好用都好
難洗係死罪
parlux 邊度會多款d?
網上好似唔多覺有
髮品店
有咩牌子有旅行裝pomade 而市面有得賣?
想handcarry過到關既
Prospector
今日第一次用stickmore tonic,hold得好過豬水好多,豬水上頭之後有少少油,stickmore上頭有少少粘
吹乾之後會有少少變硬一支支,比豬水冇咁自然,最衰係乾左頭髮會有啲白點
整體黎講效果好好,比豬水好用,味好香似dapper dan水油
有白點?咁可以放棄啦
仲有冇?
我都試了!只要唔落太多就無事了!整體上好hold
我用又無白點,會唔會係用之前無搖勻或者重手用多咗?我覺得隻野嘅味有d似爽身粉同埋真係吹得幾鬆,梳起黎好順同hold力都ok,不過prestyle都係覺得sidekick zero好用d
髮量少 又幼 玩開中長髮

手上有mm balm, blumaan meraki , monarch, prestige carulus, 跟學上片咁落好笠

邊隻會岩用多d
巴打們有冇揾開邊個barber係好既?
Sidekick zero會唔會kick?
都有少少,不過就無bona fide同一般鹽水咁kick,最緊要係唔好同一個位噴太多下
聽幾個巴打話,prestyle完浸爽身粉味會冚過stickmore styling cream味。您係咪都係咁?
Stickmore styling cream 有無review? 同摩洛哥油/mm balm 比
本身後尾枕好扁,有咩方法/用具可以jel到立體d?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞