[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXI

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
在商言商無錯嘅其實
但衰在之前sell連登兄弟情
大家又太過上心
總之大家啱買就買啦
性價比行先
我自己都太上心
其實對於佢地嚟講都只係策略
邊有所謂兄弟唔兄弟
啱價嘅我都會繼續幫襯
始終佢鋪多
係方便嘅老實
平常心啦
總之消費者就睇錢做人啦
邊間平咪邊間
做生意點會當你兄弟
原來仲有咩
我驚我買完佢寄新版俾我
我有,summer pomade $130同analogue paste $149, 全新各有一,有性趣tg
唔會啦,幅圖重係舊版
有冇巴打用過prospectors diamond pomade
想知同coal mine 比有咩分別
Handsome都係30分鐘 又冇人屌既?
Btw blackrose修眉係認真修or係咁易?
人哋一開始就講30分鐘
佢當初只話新年期間先係30
之後改番
點知食言
啲人咪屌囉

有冇巴打試過去開一間舖 但轉barber剪?
想試其他人 但驚尷尬
出面大部分都30分鐘
什至唔幫你洗頭
但可能比支啤酒可樂你飲下

利申:近兩次handsome剪, 有野飲冇洗頭
其實新年轉30分鐘唔係問題,新年過後都無轉番亦無問題,問題只係佢出嚟交代嘅語感同理據唔太掂。搞到成班投入太多嘅「兄弟」玻璃心啫 
gel咗頭都唔洗頭照剪?
天月巴打提過Black Rose轉30分鐘之後趕頭趕命,質素差咗所以屌。咁我無剪過,亦唔知佢哋係咪有剪過,所以呢部分聽過就算 
路過 ....
其實條友都幾on9,經營咁耐嘅網絡圈子,因為d客反映小小意見唔啱聽就潛左去,比下意見改善服務,益左佢啦
其實綠色稀身少少仲好梳,易造型同易乾
藍江話加強左hold既力度,但潮濕天氣好似反而無咁易乾
樽底寫曬,gel type邊隻唔係成抽化學野隊曬落去?
算啦
我覺得用antigravity呢啲咁難洗嘅
最終仲傷頭髮
gel一次甩七八條,洗水又甩幾條,落洗頭水又甩十條
係呀好撚天然唔傷頭皮,不過扯甩曬你d頭髮之嘛
男xx有講?

其實點睇係全天然,我見乜乜20乜乜7果d好多pomade都有,其實係天然成份黎?
有冇化學ching係度
大把手工髮油唔扯頭髮啦,係要講antigravity
就算係舊版fh,我落兩次洗頭水都仲係未乾淨(唔知新版會唔會好啲)
唯一覺得易洗少少好似係nostalgic swb
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞