[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXI

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
我覺得佢兩隻上頭後都好似
乾身 輕 好力
我用chrome 好click 係咪正常
原來韓國官網有得賣
有冇巴打識韓文
用緊oasis ,好滿意好hold,鬆鬆地好有volume,呢d天氣成日都唔榻,不過正如之前巴打講過,盒野質量有d問題好難了出黎,要用小小時間捽散佢,但真係幾好用!
師兄揀邊隻味?覺得點?
我揀左Heritage,我幾鐘意隻味有d似爽身粉

好似冇人揀trailhead ,想知下係點
觀塘門市4月搬?搬去邊
搬返駱駝漆
都係開2-8?
Lunch time 想黎買野呀
Ching 做咩幫人答?
無嘅
知道就順手答
推下,得返:
1) Flagship x The Pomp Prelude Clay Pomade, 95%, $100
2) Nostalgic Firm Moon Paste, 95%, $80
3) Nostalgic Oil based Medium Hold, 90%, $50
4) Brosh Clay Pomade, 80%, $80

要多d相或有興tg: https://t.me/BendingUnit
平時用開odoud matte paste,就咁手摷鬆
但用落覺得太乾同太kick

有冇啲係用落順同輕,又唔會太乾,用完頭髮會軟軟地,又唔會太shine 既,唔使太hold 因為我啲髮型好hea

目前追過post styling treatment 好似幾岩要求

有冇巴打有其他推介,唔該晒
Monarch?
佢天熱時用,唔知係咪太濕
有汗時
頭會痕
有冇巴打有興趣
骨仔一律 $30
Brosh clay pomade $80 95%
江獸 $90 全新
Blumann Cavalier clay $90 全新
FH POMADE $30 40%
仲有
uppercut deluxe pomade 無圖 $70 90%
Blumann merkie smooth $70 80%
Fh 舊 clay $70 70%
Bona fide 黑色打底水 $80 90%
Prestige clay $30 70%
全部估算份量
有興趣PM 我啦
https://t.me/Jjjjjad
全新果啲麻煩唔好r discount
我寧願送比人
你真係嫌貴你大可以等我賣唔出一排
到時我會送比人
Gary 想問其實有無brosh base spray 既成份? 有無heat protection 個d features
有酒精已經唔用得啦
因為stickmore 個隻反而睇落d 成份天然d
就係唔知brosh 個隻係點
佢應該唔會再上水
上brosh個網睇咪囉
More
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞