[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXI

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
再鳩up剪你jer
其實兩個都幾有心機
2個都試過?
我仲諗緊試哂2個既話...去到個氣氛好老尷
Desmond吧 唔會失望
打底水除咗豬水仲有冇其他好用?bona fide同stickmore boost tonic有冇巴打試過
夾泥用既話我鍾意用shiseido 鹽水
一般都唔建議落spray
因為會溶咗啲pomade
[url]unitedxxir 不過好似過一兩日先有貨[/url]
我問過89喎
Dapper dan matte paste
Coal mine+hdf spray
而家覺得Coal Mine唔好用 
平咗?
不過唔出奇,呢間嘢越賣越平。
呢間野平得黎態度唔算差 方便 算係咁
唔知ga
我鳩等住先,唔急住用
應該兩公婆開
男店主專業好多,事頭婆hea啲
thx
咁巴打有冇第二隻介紹或者用開
諗番起一單野 我決定以後唔再去Handsome factory

今年新年前 因為相熟果d已經爆左客無位剪
就去左尖沙咀個間剪,是但網上book有位就剪
諗住你檔野都閪極有個普
個日我係泰國落機番黎就去 我係成頭都江獸既

剪之前又無幫我洗(之前都有)
剪撚到咁上下先問我咁剪好無
然後 剪撚完條女問 想搽令面定係啞色既pomade

我忍唔住彈左句:
我成頭江獸你仲想我有幾令 我依家叫你落uppercut 隻matte 你係咪整番啞色俾我睇呀 妹妹?

仆街啦你

係呀屌你老母 你30分鐘剪一個係賺得多呀
但可唔可以訓練完班員工先推出黎幫人剪呀 撚樣
諗番起一單野 我決定以後唔再去Handsome factory

今年新年前 因為相熟果d已經爆左客無位剪
就去左尖沙咀個間剪,是但網上book有位就剪
諗住你檔野都閪極有個普
個日我係泰國落機番黎就去 我係成頭都江獸既

剪之前又無幫我洗(之前都有)
剪撚到咁上下先問我咁剪好無
然後 剪撚完條女問 想搽令面定係啞色既pomade

我忍唔住彈左句:
我成頭江獸你仲想我有幾令 我依家叫你落uppercut 隻matte 你係咪整番啞色俾我睇呀 妹妹?

仆街啦你

係呀屌你老母 你30分鐘剪一個係賺得多呀
但可唔可以訓練完班員工先推出黎幫人剪呀 撚樣
應該意見照聽,但態度照舊
如果您IG有follow相關主題,間間barbershop都長期爆客,連天水圍間890都俾人挖走師傅出市區港島
您唔幫襯,大把傻客搶住book
咁撚串一陣鏟鳩你個頭
佢出名手藝差,之前起Nxxxxxxxx做,比人趕出尼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞