[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXI

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
Mk新商埸
請問九龍邊到買江獸平?
邊間 伏?
如果想後面個剷青位拎返高d 係咪叫high fade
因為個頂都剪得算短 但後面呢 個師父就剷得唔算高
點解FH成日都改配方
好煩
BAY RUM果隻咪幾好 係咪唔出架啦?
有無人用過Suavecito個隻pomade
用緊BOARDWALK 好香又夠硬
收水算係比較快
新手爬左文
想問下crew cut 用 Blumaan original styling meraki 得唔得? ching 包膠話易洗 係咪等於對頭皮&頭髮影響較少?
有冇試佢嘅matte pomade?
我覺得唔算好啞
無試到 等巴打包膠
但pomade隻味真係我杯茶
hold力夠嗎?
兆萬起葵廣開咗分店
見到有broadwalk & 新 first hand
不過多人,冇問到幾錢
骨仔就有display $70
Broadwalk 130
Gel-trpe都好易洗㗎,但通常多化學嘢 
Firsthand 140
我用brosh打底再用boardwalk matte pomade都hold到全日
唔該
值得試嗎?
如果想要好啞嘅話就可以諗下其他 因為佢會有少少自然嘅光澤 但用落易推易梳 所以我自己幾鍾意
射射
骨仔,夠平
用過佢最普通果隻gel type pomade,用落普通啦
12hrs prospector diamond report:
撩出黎同apply都好易,一上頭已經香到癲,果浸青蘋果味人人都話香,女朋友聞足全日
Hold力話就話medium hold,其實佢黏度好高所以都冇點走樣,暖多跌幾條毛仔 翻梳左又冇事
比大家參考返,我係中等長度,髮質正常偏滑,gel side part pompadour,打底用豬水
呢隻如無意外會係我呢半年嘅主打
同FH 舊味比點樣?
黎緊用晒想轉下新野
FH黏得黎會變硬 hold力點都好d架啦 不過浸味算幾攻鼻 身邊嘅人未必會中意 但係洗嘅話diamond易洗好撚多 not sure diamond係咪天然所以比較唔到 最主要diamond會令少少 睇落光d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞