[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXI

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
Chrome嘅話唔知tb間野有冇賣
但佢間野嘅product都好似比較貴
Clk都唔知有冇 想買就留意下
有 買過(會員價23x)
用後感,冇想像咁令身(中間光澤),比balm好力,但冇balm咁易推,習慣左好用過balm.
手摷allback
Brosh同fh係咪差唔多?
如果頭髮粗會唔會唔夠Hold
應該係批次品質問題
因為我之前用嗰罐係新出第一批
直頭creamy到仲軟過firsthand pomade
我當佢係hair cream
摷上頭都冇力

後尾今日再試多次終於都變返正常paste質地有少少似firsthand clay質地實番少少
Brosh gel-type同clay pomade一d都唔似fh。gel-type唔多講,佢隻clay pomade係好乾嗰種,好在上頭好快set到個shape,不過就好難restyle同埋預咗有好多flyaway
Brosh真係太乾唔識欣賞...anti gravity都係
用咗tonic或25 spray再用Brosh都好d無咁乾。anti-gravity用黎prestyle算啦,用黎做post一個鐘就塌
Matte paste 啞色到極點喎
Anti gravity post ok喎,都夠hold, 但會扯甩好撚多頭髮
佢以前太軟身 scoop out出黎係一pat野
普通clay/paste推上手推開會慢慢變到透明
但以前隻odouds matte paste 推上手推極都係成手白色
一摷上頭成個頭都係啲白色嘅paste
之後要係咁摷去慢慢摷走啲白色
摷完嗰陣個頭已經塌晒

佢依家改咗質地,實返好多之後對佢有返啲期望
我覺得仲差左 乾得極快
呢到應該冇乜巴打會再去
新blk rose起cwb邊個位?定係取消左?
可能我髮質硬要用啲實身少少嘅clay/pomade
如果膏狀pomade/clay就要好黏先可以hold得實
佢以前隻質地用左幾次之後心灰意冷攞去平時做運動由佢塌算手
覺唔覺隻新味差左好多?
有無巴打試過Moroccanoil Texture Clay同MM Balm,
摷鬆既髮型,效果會唔會差好遠?
潛左水
我都幾肯定佢唔會再出來,因為佢知道你地已變醒目了。
男人味=C朗
CLK = 馬體會
咁睇好個男xx 不過事實佢又真係好似越來越多款新品?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞