女人根本應該主動溝仔

592 回覆
2516 Like 118 Dislike
其實我未算攤哂我回明白我冇主動係佢約我不過早知唔咁串呃反佢餐飯都好
有啲女就係心情唔平衡
重要係
男追女、女唔鍾意個男嘅 ...=狗公
女追男、男唔鍾意個女嘅 ...=收兵
點會拖到兩三年 半年乜都完啦 啱就啱唔啱就算
你呢啲心態真係贏左粒糖輸左間廠⋯
一餐飯有幾貴 2個人食最多咪4位數
你而家成個人都輸左比佢呀
女追男、男唔鍾意個女都叫收兵?女人真係原罪
點解咁講?我笨唔明
咁都合理 你個fd唔主動係輸蝕啲
所以先要教精絲打們主動溝仔等啲仔做蝕底果個
倒轉情況男嘅叫狗公,都唔好得幾多

利申,當然唔係個個女仔都係心理唔平衡嘅
你係要提升自己 幫自己升level
即係可能你本身係4分既 提升到5/6分
你而家就算約到佢都好 佢請埋你食飯都好
呢啲少少既著數 就令到你成個人失哂魂 值得咩?
你係要賺個一餐半餐或者一啲佢送比你既小禮物
定係吸引佢 留住佢個人?
講真 一餐飯 我請你食都得啦(前提你知我係邊個)
奉勸d 絲打真係要主動爭取自己幸福
自問自己唔行動嘅話 當失去之後會唔會後悔

我身邊仲有好多fd 都係怕羞好男人 等緊你哋架
其實我唔係要貪佢餐飯我冇主動約過佢佢話再約果陣我已經自己可能係後備或佢已經對我無咩興趣而我都知佢唔多啱我但又浪費左d時間係佢到最後咩都冇好唔甘心啫所以忿氣講下
我都有咁諗過,以前主動溝女俾人話狗公,之後就開始好被動俾女溝
主動溝一條女點會俾人話狗公 條條都溝就幫你唔到
與其諗呢啲野 你不如擴闊你既生活圈子
提升你自己既質素 到時實有一個岩你既
佢覺得我係嘛,我都無計,之後就算被動左,都係覺得我係花花公子
又係你
你知唔知啲女人係想有個條件好既playboy為佢而專一
同我個post有咩衝突 依家咪叫啲女主動溝條件好既仔 不過playboy就最好不了
同而家收兵技巧冇分別
咁叫高手?
人的因素~環境因素~ (大把離完又結 結完又離 有人卻拍一次都冇~)
有咩方法可以令到乖女主動追
可能係我吸引力唔大,個feel又似player,約佢又約唔到
其實會唔會係樣子問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞