女人根本應該主動溝仔

592 回覆
2516 Like 118 Dislike
但我中意既唔中意我
宅女
又一個成功例子
大家真係唔洗驚 就算真係俾男仔拒絕代表你揀錯人黎溝 至少你都為中意既人努力過
擺明釣緊你地啦
睇下你地上唔上釣呀
高質帖
超認同有一句 6分女主動 可以溝6,7分仔
其實應用巴打身上都work
我有個fd 大約7分 但被6分女仔溝 最後結埋婚
但100%肯定我個fd唔會主動
女仔主動都可以係收兵
其實靚仔會唔會溝女
而家啲女仔好主動
靚仔好快俾人食晒
未睇曬就衝出黎柒
6分女點收67分仔做兵呀
定你覺得同分甚至低分過你既女都收到你做兵咁廢呀
姐係點本來約左出黎見佢突然話果日唔得要再約玩緊我?利申:絲
都係睇本身性格 見過有啲會有啲唔會
即係你既priority唔夠其他人高
如果突然唔得閒係因為工作/屋企都好啲
但通常呢啲情況係
佢約到其他高質囡囡出黎 所以先即刻推左你既約會
簡單啲黎講 你係備胎
有閪嘅,你肯腳張開,肯經營,肯唔揀擇,一定收倒
佢冇講係咩事淨係話原來果日有野做我同佢攤完牌後佢已經冇回我我都打算放棄佢了
一攤牌你就輸左
如果仲有下一次既話
你諗住攤牌既話 不如諗下自己點樣增值自己 令自己更加完美 化妝又好 瘦肥又好 改下自己既性格都好
你主動完之後係要吸引佢 而唔係攤牌呀 絲打
以前試過, 其實都唔係算溝, 純粹係太中意佢, 單純想對佢好, 結果比佢發現左, 就直接收左我做女兵, 仲要做兵做咗成兩三年
而家諗返, 如果我係4-5分嘅女仔, 佢最多得1-2分, 都唔知點解衰喺佢手上

自此之後唔好話唔敢再溝仔, 直頭唔敢再中意人
但收黎做咩 我係貪錢既搵隻金龜埋單唔好 貪有個柒頭俾我撚下?收兵既女仔係持住有姿色r下男仔著數姐 根本無實質用途
真係唔識同女仔溝通。識就唔會ao啦
玩鳩人
因為人地總有野係吸引到你囉

1-2分又好 4-5分都好 只要對方既樣貌唔係差到你接受唔到 佢性格/態度/運動/事業 實有啲野吸引到你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞