女人根本應該主動溝仔

592 回覆
2516 Like 118 Dislike
樓主:女人要整容執靚自己就得
最近對個人有d 好感,雖然佢日日搵我但忽冷忽熱,毫無進展
睇完呢個post 諗住主動d 試下
點知呢兩日佢反常咁幾乎冇搵我, 然後發現條友呢兩日ig like 左2個新女

未出擊已收
證明大多數人都覺得 樣唔係唯一因素
未睇你呢堆圖之前我覺得就算
5分喺外表(呢樣野本身就好主觀)
2分都喺性格
2分收入身家/ 家庭背景
1分學識頭腦
我成日比人話太理性咁點搞
天生臉皮薄以前又冇乜諗愛情野真係感性唔到。。。
分數不嬲講緊個樣 人品性格學識呢啲點打分
交友app識?ig本身follow多唔多女?
單身follow新女又無乜嘢既 你都揀緊仔囉
仲有出過街未?
如果2個男仔一樣靚仔
一個phd畢業 幽默風趣 月入4萬(公務員 頂薪10萬) 屋企2層樓1間鋪收租 = 10分
另一個bachelor畢業 做accountant 頂薪4萬
諗都唔駛諗點揀

不過現實係 個人覺得鐘意既話乜都唔睇 有feel勝過一切
交友app 識
出過2次
本身約緊第3次但就唔岩時間,其實好似之後佢就開始冷淡左(不過本身都好淡)
佢本身ig 都多女

我係㨂緊仔
但佢排第一
相處完全唔enjoy 就會係咁係個完美既人身上搵缺點
相反係enjoy 既就會幫佢搵優點
女人主動溝仔前提係男方心入面對女方有意
如果男方根本對女方無意思
女方主動=r爛臉

男仔如果對女仔有意思
唔好主動完一排又冷淡一排

仲有如果對女方無意思
一開始就唔應該對女方咁好
你都識講feel行先 而feel呢樣野樣決定咗九成
另外好多人話樣唔重要係因為有其他條件搭救令佢成個package去返符合條女條件既相應分數
我傾緊個仔佢圈子細,難識人
佢同我都del咗app
我以為佢簡定咗我
結果呢,突然間佢淡咗(唔係漸漸淡,係突然間)
我點樣撩佢傾計都返唔到以前傾得咁開心
問佢原因,佢話整親腳同工作忙
情況唔係幾樂觀
會唔會斷一排聯絡先 呢段時間盡量係ig表現得生活多姿多彩啲 睇下佢有咩反應會唔會搵返你 不過佢無搵返你都唔緊要 到時試下再撩佢傾計
出過幾次街?可能係揀咗第二個
如果唔係一樣試下斷一排聯絡睇下佢反應先
出咗4次,每星期出一次街
佢每次都plan定約會既咗活動,餐廳又送我去車站
我真係唔信佢對我少少意思都無

第5次約會前一日佢wts我打波整親腳
佢當時話佢會冰敷下隻腳,睇下腳既情況下決定出唔出黎
咁我勤佢係屋企休息

之後就無約我啦
我主動約佢,佢有事做
我再撩佢,咁下星期再約,佢唔回覆我,講其他嘢

真係要斷一排
有無人太自卑唔敢去溝女
太自卑唔敢去溝仔
呢d真係好撚煩,佢係咪有個更有興趣
我想知,但唔知點樣問
點先有自信
我都覺得佢對我冇feel
因為平時言語間都feel 唔到佢想了解我
同佢講野秒回但hea 覆
不過之前佢仲會日日主動搵我先
呢兩日停埋
其實一般d 男仔係咪一開始好有熱情之後就會直線下降,唔可以拖太耐
但我相反每次都係一開始好冷淡之後人地失去興趣果陣自己沉左落去
其實男仔對女仔冇feel係咪會絕過女仔對男仔冇feel?
有個youtube片係講女人要主動比signal,
鬼佬講師
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞