女人根本應該主動溝仔

592 回覆
2516 Like 118 Dislike
留翻啲面俾你咋 唔通同人講你溝佢咩
有時成日主動搵對方,又唔想比佢覺得煩咁
錯曬 A0仔一係就眼角高一係就太內向 要睇係邊種
前者你外貌各樣中到佢要求就得 後者你主動同佢傾計就得 唔洗搞咁多野
3-4分掛
五官唔差不過皮膚麻麻
自問自己如果係仔俾自己咁質素既女搵會唔會開心開心就唔會覺煩
1. 你又唔識我 你又唔識佢 你又知人地係”留返面俾我”
2. 乜撚嘢女人溝仔就冇面 唔同得人講呀 你一齊得都係互相鍾意架啦 曖昧嗰時都係互flirt架啦 你小學畢業未
完全同意應該要女追男
點主動法因人而異架喎
玩ig sc撩仔個啲上面有教學
另外都係制造多啲相處機會出多啲街 男女都好容易不自覺中意對方
做咩又出正常post,食錯咩藥?
Anything you practice you'll get good at,
Guess why that guy so good at it.
企起男性角度講下姐 有女性咁對我做過 由冇好感變鍾意 之後做埋我女朋友
曾經都比女仔追過,仲表白埋
個樣唔差,但真係無興趣
唔知佢中意我d乜,咁毒
我有兩次俾女仔主動 但係老實講 我係因為佢地外表而拒絕左 第二次仲拒絕得好差添
所以樓主講嘅論點 不論對男對女都一樣
呢個方法係work但做多咗啦 好似直接同條仔講我好冧你咁 你睇你本身無好感都即刻變到中意
好型
其實點樣界定自己幾分
有無靚女想溝我 a0靚仔here
女追男隔層紗
會易D
認真照下鏡就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞