女人根本應該主動溝仔

592 回覆
2516 Like 118 Dislike
難得有個post係唔洗入黎串你
你都唔鍾意埋單
海星星
如果追左高分過自己嘅仔 佢會唔會騎牛搵馬 隨時邊條更好嘅女approach佢就可以飛起我 咁咪變左段唔對等嘅關係?
差12分咪無乜問題囉,無人叫你56分追89分男架
佢表白左,但當時岩岩散,對佢是有好感,想觀察耐d,答左佢不想d野來得快去得快。
然後都keep住食飯見面,不過佢沒再提....
到我主動左佢又好似退定停留緊,好似進不到下一步

點做好
抵死
咁人地不想散完即刻一齊嘛.......好驚又轉個頭傷心到仆街😭
4分女

5分女

6分女

7分女

8分女
1-3分大家應該唔想睇
大家可以睇下自己幾多分
7分女我post咗示意圖
7分仔

6分仔
普通男仔就算平時幾自信面對心儀女仔都變得怕羞無自信

呢個真
識你
21歲高白瘦A0仔
咪又係咁溝,你對A0係咪有咩誤會
呀。好淆底,好驚佢拒絕我。
WhatsApp 講起笑佢中意auntie , 佢話沒興趣。
我問佢咁我呢?佢又避左沒答,話我平時笑佢是大喎。
咁我可不可以中意大叔?
你確定?
:yes...
:😍😍😍
然後沒有然後了........😭😭😭咁算明示定暗示
王陽明 幾多分仔?
柯震東又幾多分
好想識隔離department一個男仔 但自問自己條件真係配唔起人
但其實會唔會大部分單身男仔已經有心儀對象,就算我點嘗試釋出好感,都唔會令佢轉做鐘意我?
😭😭多謝你呀,巴打。我不知原來當日咁答原來對男人來講是拒絕....
我好驚佢拒絕,1516咁自己打自己好耐。佢份工又不是成日覆到msg,自己又亂野。

我會再努力的。💪🏻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞