女人根本應該主動溝仔

592 回覆
2516 Like 118 Dislike
點媾
應該點接觸大自己6 7年既哥哥
以前啲男朋友都同自己差唔多年紀 感覺自己吸引翻啲差唔多年紀既人咁
試過比a0仔溝,講真條件好好,
不過似係花花公子,到我沈左船忍唔住表白佢就好婉轉咁拒絕左點解當初要追我
依家已經唔敢再鐘意人
點樣A0又花花公子
巴定絲
因為佢讀嘅中學無乜女,有都揀唔落,佢自己咁講
的確我睇過佢間中學真係好少女

曖昧緊嗰時有次約佢,但係佢呃我話唔得閒,點知比我見到佢自己一個喺coffee shop飲緊野,我行埋佢後面睇發現佢用電腦同緊另外幾個女仔wts傾緊,佢察覺到我喺後面就即刻收埋部電腦。

嗰時成個人灰左但已經沈船
各位連登男神,唔係以為而個post係講緊女仔要媾你呀麻,你係孔明,勝利咩
可能係 潛意識已經覺得無機嘅話 唔會再去深入了解
點會 關咩事 我ex都係向我表白
搭單求問:
有個識咗好耐嘅男仔,兩年前左右見翻佢,當時佢有主動約過我出黎食飯,但後來就無乜點見。

有係WhatsApp保持聯絡,一個月有三四次長傾,但都係朋友mode。

通常我搵佢多,大約七成係我主動,但佢唔會hea我。對話其實完全無flirt過。

雖然佢無明表示,但我知自己俾人friendzone左。。。我未沉船,但有好感。

但但但係,佢極度怕羞,完全唔識同異性溝通,工程L,相信係A0,25歲,好仔,想搵女朋友。

我估我外表應該過關(掛?如果唔係第一次都唔會約我啦),到底應該點樣撩佢好?
約多啲佢出黎唔係可以點 相處多啲就會有感覺架啦
真絲打,係咪大家以為我假膠,所以唔理我
Your face Your fate
無論由邊一方面睇
根本預設男人就打獵 女人摘野果 點會調轉
希望唔係有丁嘅絲打啦,依個年頭大家都以小妹自稱,搞到我都想小妹吓
真㗎
我真係追緊個男仔,明明我好貼題咁回應
未friend zone已經偷笑啦
女人做主動=唔值錢
你的樣子如何
我驚嚇親佢
我有試過受傷示下弱,但佢除左安慰下我之外無任何表示⋯⋯明明都俾曬位佢入,定係有人真係可以蠢到get唔到?
我其實係咪可以收皮?

我無興趣同佢做朋友,要朋友本小姐大把!!
係咪審美眼光問題,我覺得呢兩個6/7分仔都好柒
定佢地有錢
a0 唔等於低質ok? aiii
你比分太著重個鼻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞