女人根本應該主動溝仔

592 回覆
2516 Like 118 Dislike
咁都正常但29歲A0佢唔急同無需要咩...
同埋咁多年都無一條女接受到
呢點真⋯好多中下樣既女 佢地既男朋友都好高質
男仔都係⋯樣衰但佢女朋友好靚女
呢樣野男女都係 不過現實生活高估自己條件個啲九成九都係男人
只可以講⋯利害
仲要以我所知 佢唔會叫雞既
佢對性真係冇咩要求

佢都係鐘意啲唔鐘意佢既女仔
主動埋身既女仔佢又唔鐘意
咁就死得啦
身為一個毒撚
我表示 啲女點會睇得上我
邊個會知你溝仔姐...知都係你on9話俾啲八婆fd知姐
本身條仔更加唔會咁覺得 有靚女flirt佢開心都黎唔切啦
認真。bias既野不分男女,以我經驗,身邊90%既人都高估左自已,不分男女。呢個係定律,自已標準同其他人標準一定有出入,但係自己未必察覺。
咁你得一個選擇 就係主動溝女 希望有啲女蠢下蠢下落你搭
靚女
點先叫自信
人愈大個人愈冇溝女既自信
賺多兩個錢去下旅行
咁點解佢中意啲女仔唔中意佢先
如果佢真係樣唔差 定佢其他條件唔吸引
我次次做主動就仆街
都要照下鏡㗎
自己5分咪aim返啲5 6分仔仔囉 量力而為
但溝到自己中意既男仔真係幾有成功感
Details以你個樣溝仔都會仆街咩
定你揀錯男仔類型 佢唔中意你呢種樣/性格
表白過兩次 兩次都衰咗
佢哋就係想食我
平常心唔洗咁睇重對方 佢唔受溝就下一個 呢個世界大把女仔
我就係咁樣溝左男朋友返嚟 根本一主動就無死
姐係唔肯拍拖? Player?
我都遇唔少 不過佢地係覺得我未夠班做女朋友
有得揀先至係老闆
係呀 所以我諗我自己都有問題
唔識睇人 揀親都係player
Player其實真係無樣睇...靚仔唔一定係player 唔靚仔都唔一定好仔 最緊要搵個中意既自己開心就得
如果妳自問外表正常順眼嘅 個男仔7成已經對妳有好感
要點溝?做d嘢釋放自己好感就得 例如 同公司嘅話放飯時間如果妳食先嘅 出到去打個電話俾佢問 洗唔洗幫你買埋吖
依d小動作足以令一個男人注意妳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞