女人根本應該主動溝仔

592 回覆
2516 Like 118 Dislike
我都想知
如果男仔依一刻無feel
係咪可以透過撩佢傾計,慢慢培養
定係會令佢討厭我
第一句得巴打解答(我都想知)
至於人地失去興趣你先沉咗落去,絲打你下次唔好咁啦,
其實個個男仔可能因為睇唔到你積極回應所以先放棄咗

見到男朋友之前有啲女係咁主動傾計約佢出街最後打千字文表白 有個係佢生日親手整蛋糕係屋企樓下等佢 男朋友都收佢皮
原來d女人咁aggressive
我仲停留主動wts佢既階段
雖然每次wts都怕令佢煩
白痴得過約左佢睇戲 佢問番你轉頭跟唔跟佢班fd去燒野食
利伸:巴
其實我已經試過幾次係咁
所以每次都比上次進步d, 叫自己唔好咁慢熱
但都係follow 唔到
唔好問啦
我覺得唔洗畫出腸
其實我都半放棄
尋日無主動搵佢
但佢尋晚主動搵我,傾咗兩句,之後又hea答我
我又唔覆佢了

我都搞唔清佢有無新對象
Cat girl係肥醜界代表
斷一排先啦
玩住app分散下注意力
可能遇到個更好呢
其實個男仔好高質
我估好難再遇到一個咁高質既男仔
不過都會試下既
可能你會遇到再高質過佢再夾既人
不過唔係咁快姐
但玩交友app真係好氣餒
依個真
玩交友app 識到人都覺得好冇安全感
因為佢既然玩得交友app, 可以訓醒佢就match 到個更岩傾既然後對你失去興趣
實在每日都有太多選擇。。。

而我係果d 一有好感既人出現就人停左用交友app(亦因為係懶)既人🤦‍♀️
斷一排先啦
玩住app分散下注意力
可能遇到個更好呢
其實個男仔好高質
我估好難再遇到一個咁高質既男仔
不過都會試下既
可能你會遇到再高質過佢再夾既人
不過唔係咁快姐
但玩交友app真係好氣餒
玩交友app 識到人都覺得好冇安全感
因為佢既然玩得交友app, 可以訓醒佢就match 到個更岩傾既然後對你失去興趣
實在每日都有太多選擇。。。

我係果d 一有好感既人出現就人停左用交友app(亦因為係懶)既人🤦‍♀️

我都係
其實成日都投入唔到,覺得為傾而傾
一遇到有好感嘅人就果斷唔再識其他人
初頭幾次我都好上心好失望傾傾下可以無左
但而家真係睇開左
有時自己都會咁對其他人 覺得唔岩就消失囉無謂浪費時間

係格離po見到好多呢d case 更加覺得我不是孤單
屌 講到尾我仲係會希望傾緊個d有結果

搭單問下同個男出左兩次街 都係佢約食飯
完全msg無flirt仲繼續傾緊
佢係咪搵我攝時間
出街期間做左d咩 會唔會個男仔覺得你無比signals
有無咩身體接觸

同埋得想問出街既話個女仔點先算有意思
點樣先叫主動溝呢
其實點先知邊類型既人會俾自己吸引
睇哂咁多po得出結論咪又係男既要一開始鍾意 女既先有機 咁所謂既溝只係推個男仔一把而已
可唔可以教下我點主動溝阿sir
食得兩次飯可以點flirt 慢慢黎啦 keep住傾已經係flirt架啦
靠你睇人既能力同經驗 包括睇自己
但其實多數人都係撞彩 要增加成功率一係直接提高自身條件一係搵多幾個對象去撞
其實點先知邊類型既人會俾自己吸引
睇哂咁多po得出結論咪又係男既要一開始鍾意 女既先有機 咁所謂既溝只係推個男仔一把而已
靠你睇人既能力同經驗 包括睇自己
但其實多數人都係撞彩 要增加成功率一係直接提高自身條件一係搵多幾個對象去撞

即係整容?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞