女人根本應該主動溝仔

592 回覆
2516 Like 118 Dislike
我依家男朋友我主動溝
http://youtu.be/CZqeKIE4VZU

主動溝你既男人真係大機會係狗公 player
正常男人好少咁主動
我都係 原本以為會好難,比想像中易
lm
咁睇嚟你劈歪咗
不如咁諗,劈到你起碼有機會
你唔劈就乜都冇
咁有咩招數 黎個教學得唔得
會主動溝仔就唔係女人,港女個思想根本係超古老,莫講話要佢地放低身段溝仔
即使有人溝佢地都好,佢地都已經覺得自已係蝕底緊,所以出街男人埋單,佢地一d都唔覺得有任何問題,因為同你出街已經蝕左底

當你一開始溝女,d女就會即時啟動三級防衛
想追個男仔 但係唔知佢係唔係player(之前出過一次街)
佢有問過我出唔出嚟傾下謁但係之後又好似冇咗件事咁
我應唔應該主動搵下佢
上咗連登咁耐第一次認同月野兔兔講野
利申 個ex主動溝我
最後分咗手搞到我宜家唔敢再受女仔溝
緊係要
下下等佢主動佢都會攰 / 以為你對佢冇興趣
可以主動問:咦上次又話出黎嘅?
但係之前幾次都係我搵佢,會唔會嫌我煩
月野兔兔少有有質素既post
覺得蝕底係因為你未夠班 啲7分女通常俾456分男追
所以我叫班7分女放低身段主動溝78分男而唔係456分男喎搞清楚
你班連登仔係咪有咩誤會
我係叫啲女寧願主動溝高質男都唔好俾機會低質男
你地自己知自己事啦
唔係以為咁就會有女溝自己下話
越唔志在,越多意外
求其覆佢啲story開始傾下計先啦
又話普通男仔既,幾時又改口要高質男
9成9男仔都係溝條件比自已差的
前面咪講咗叫啲女aim高質(過自己既)男
同埋係相對既 7分女對78分男 6分對67分男咁樣
如果得佢snapchat,而佢咩都唔po嘅咁要點做
講真 我未試過追女仔 次次都係相處到咁上下 到曖味 之後d囡就拖埋黎
我都想試下主動出擊 唔洗下下比friend 問到口啞啞
點會呀 見到大把女都係配俾比佢地低分既男仔喎
原來係咁,咁依你呢個理論,就算23分既男都可以有23分女追姐
點解要話連登仔唔可以有女溝?咁你咪自相茅盾
23分既女連登仔會話狗也不屌啦
咁你啱洗拎去啦 我係你就主動溝啲34分女好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞