女人根本應該主動溝仔

592 回覆
2516 Like 118 Dislike
唔好等仔主動溝你

一黎你未必中意佢
二黎會主動溝你個啲一係就漁翁撒網既狗公 條條女都啱 所以你都唔例外
一係就係經驗豐富既花花公子 普通男仔就算平時幾自信面對心儀女仔都變得怕羞無自信 只有playboy係你面前先會一樣咁自信鬆容

不過都有極細可能性係遇到怕普通男仔肯鼓起勇氣主動出擊

女人應該主動溝仔揀條自己中意既仔
主動溝你嘅仔仔你未必中意
你主動溝嘅仔仔都未必中意你
A0仔可以點溝
高手玩法係主動出擊完
條仔冧返條女再自己去追條女 重要以為係自己溝條女先
Details?
前提係你既外貌吸引到條仔先
唔中意你咪next one
不過你會大概知道咩男仔會俾你吸引 都唔係個個都走去溝既
同意
啱既,又肥又臭,等到死都無仔埋身。主動少少都仲可以摸下男人。
一個29歲A0
一個27歲A0
正解
女人黎講又肥又醜就無得救 我講緊普通女仔應該點揀男朋友
知唔知佢地有咩興趣先?
打機/動漫?定係sporty啲,打波之類?
你地有冇共同話題先?同埋平時你地有冇交流?
高質仔仔無可能A0 你搵過個算啦
定你都係A0 咁就無所謂大家輕鬆拍個拖先
但主動又會比人話冇矜持
我識一個A0既男仔 29歲左右
樣唔錯 但個人性格極內向
到而家都搵唔到女朋友
真係樣唔錯一定有女主動埋身唔通佢全部拒絕曬
真係有女埋身(個女仔我識既)之後好似出過幾次街就拒絕左
佢個人太收收埋埋 好難觸控佢既思想
觸摸
同埋重點係女人溝仔可以aim啲高質仔仔
如果你係7分女 多數溝你既都係4 5 6分男 如果你會主動溝仔就可以搵返啲7 8分男
如果真係普通女仔,係無問題既。但係感情上,好多人,不論男女都往往過份高估自己,令自已死得不明不白。主動前,好好地客觀了解自己咩條件先。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞