[PS4/XBOX] Kingdom Hearts 王國之心 3 討論區 (2)

885 回覆
3 Like 2 Dislike
我諗佢係講緊olette佢哋認得sora係bug
另一個Twilight Town雖然係假,
但個Heart依然會連接到真果個度,
因為用緊佢地本身個本體,
正如係DDD度,Rinzler都從未係佢既世界見過Sora,但都"認得佢"
但我見coded嘅sora好似同現實sora連繫唔大 所以先唔肯定係咪咁
只可以話唔係全部都連繫住
其實創戰紀又係另一個bug黎,我覺得
3d sora,同riku係番番去一代前既時間點
但3d既創戰紀係第2集黎
但第1集既故事又係kh2到出現
自從3d出左,時間線亂到仆街

等緊walk in
想問下各位清入code果條keyblade 係咪一定係預訂先有?同埋就算無code遊戲後期係咪會拎到?
其實返一代嗰個時間點其實係借個島收皮嗰刻入夢世界 夢世界嘅時間線我諗唔使太著重
你講緊starlight定amazon嗰把?
ps4同xbox嗰把一入game就有
幫我外賣三支雪條 唔該
我都唔知...只係知到好似per order 有code入黎拎keyblade...黎緊中文版又好似話有兩把特典「黎明至黃昏鑰刃」,「午夜藍鑰刃」 ...係咪又係後期會拎到....因為我諗緊應該買二手日版定等中文版
侽口雪條真係不得了 好好食
但其他野就..
我諗個pizza 應該都ok
不過無叫到
重點係雪條 雪條好食就夠喇
有無中到 当たり棒

唔係有無
如果整埋俾人抽到換多條都幾正
黎明至黃昏鑰刃係amazon特典嗰把嚟 但本質上同kingdom key冇分別 依把買都廢事
午夜藍鑰刃就係預購特典 一開game就有
攻擊模式都係同kingdom key一樣 依把有分ps4版同xbox版
希望幫到你
多謝巴打 咁即係送果把野跟本得個樣
但佢地又變番細個既樣
黎緊4月會去食,想問係有台紙同杯墊可以拎走
https://deskgram.net/p/1985702492884890673_8457423286
今次應該都有...之前都好似有...
因為我見過有人擺上拍賣
食野有台紙 飲野有杯墊
外賣野飲都有杯墊
台紙其實係咪同普通餐廳個d一樣,不過好靚
係呀 好想要玉座sora
咩係玉座?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞