[PS4/XBOX] Kingdom Hearts 王國之心 3 討論區 (2)

885 回覆
3 Like 2 Dislike
故事橋靚,但故事真係太短,打完大佬心諗咁就完啦?
快d出中文版啦
好想玩
玩英文啦
我反而想問roxas最後尾係比賢者放左入假黃昏鎮
同sora醒番,個3個o靚仔話對sora有熟悉感(我知係講緊對roxas)
但roxas係之前有係真黃昏鎮生活過?
海格力斯d 金公仔有咩用
第1次去唔比執
我第2次入去可以執上身
執夠可以同廣場個細路換裝
有五隻
thx
咪就係張圖果度magical Key unlock any door,仲要話係video game
姐係KH係FF15個世界係一個game,Yozora又係reference緊FF15個主角
照世界觀唔係KH大啲咩? KH有key可以去咩世界都得, 任佢玩

利申未爆FF15
對SE黎講FF15應該係真實世界,KH個世界比較"天馬行空"
所以將佢地變到係FF世界入面一係個game咁
唔算生活過 但成日去鐘塔到食雪條啫

姐係純粹roxas係機關成員去食雪條
班o靚仔見過佢
印象中係冇見過 只係roxas同axel睇到佢哋喺到玩
但條友同sora講話對sora有熟悉感
其實我覺得bug黎
依樣我都唔太清楚 roxas個心影響到佢哋?
雖然Roxas知道佢識既人只係Digital Version,因為始終係一樣樣,
所以對Roxas黎講都係佢地3個,所以Roxas點都會掛住佢地
印象中係冇見過 只係roxas同axel睇到佢哋喺到玩
但條友同sora講話對sora有熟悉感
其實我覺得bug黎
依樣我都唔太清楚 roxas個心影響到佢哋?
雖然Roxas知道佢識既人只係Digital Version,因為始終係一樣樣,
所以對Roxas黎講都係佢地3個,所以Roxas點都會掛住佢地,
因為Roxas個心會影響到Sora,
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞