[PS4/XBOX] Kingdom Hearts 王國之心 3 討論區 (2)

885 回覆
3 Like 2 Dislike
玩具總動員?
去psn入code然後dl嗰把?
請問用slim玩kingdom hearts會唔會lag?
隻驚悶到抽筋 逼自己玩左幾次都頂唔順
故事超無趣,打交系統又on99半自動
無玩開前作唔明個主線故事都正常嘅
遲下隻FF7Re 都應該係咁
記得唔好玩 免得中伏
岩岩今日爆左中文版
個故事亂到傻
kingdom hearts如果無迪士尼包裝完全失敗,本身主線又亂又長氣,又好多人唔知佢講乜,真係hardcore fans先會中意。上YouTube睇返故事懶人包都唔知乜事
戰鬥系統又係鳩打,亂到飛天。
我覺得有迪士尼先係完全失敗
根本飛9起迪士尼淨SE世界都夠
仲可能多d時間講故事
3 d迪士尼世界cut晒都無所謂
之前無玩過kh系列
係玩kh3之前上網煲返哂1,2,記憶之鏈,358/2,bbs同3d劇情(編碼太悶無理到)2.8 ux劇情都睇埋
而家打完kh3後,發覺已經跌入左依個系列既無底深淵
最尾個結局實太吊癮,但隻game遊戲性的確唔錯,好多野玩
想問個劇情係之後嘅事?
thx
咁都要買了..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞