[PS4/XBOX] Kingdom Hearts 王國之心 3 討論區 (2)

885 回覆
3 Like 2 Dislike
返到屋企影 扮工中

Btw 頭先去188個陣豪華版睇落似全軍覆沒
聽講有街貨都比大陸人掃哂返上去
劇情同遊戲性一半半啦
相信淨玩動作會悶
周圍都無現貨
台灣同外國都有人整番劇情整理既片上utube

不過如果本身完全無接觸過可能要睇兩三次先明得哂
我訂嗰間有現貨但賣成980
出SSP見到有鋪Show d內容文, artbook比想像中細本同簿, 睇唔到有無譯返中字
有無睇埋幾錢
野村有冇講DLC幾時出? 見中文版出, 想玩
無現
我行信和地庫有間又係明明無哂又放出黎SHOW
佢地d display 早成個星期都好似已經係度
Yahoo訂左中文特別版,但仲未send sms話有得拎
嚴格黎講係港台依隻1D都唔算得上紅
未玩過槍彈答你唔到

但啲youtube整合片,都要用十幾條片,每條廿分鐘先講得完

一半半係for一般玩家,死忠嘅話劇情起碼佔7成,而家個亦都係有啲死忠唔滿意嘅原因
以前都有留意呢隻game
隻game係賣劇情
劇情同遊戲性一半半啦
相信淨玩動作會悶
我未玩過就咁睇似係主線劇情類遊戲
咁佢劇情係咪及得上槍彈辯駁咁勁?
如果普普通通應該唔會紅到咁多代
未玩過槍彈答你唔到

但啲youtube整合片,都要用十幾條片,每條廿分鐘先講得完

一半半係for一般玩家,死忠嘅話劇情起碼佔7成,亦都係有啲死忠唔滿意嘅原因
論故事我覺得係兩種風格黎
佢故事好啱設定控嘅人去睇, 大嘅世界觀, 又連同各個世界做串聯

gameplay方面作為ARPG我覺得好好玩, 特別係連小遊戲都好有心思
佢前幾集同外傳game play上都有進步同變化, 唔似某d出左好多集但代代好相似嘅作品
請問普通版旺角賣緊咩價?
普通版灣仔咩價位
其實kh集集都唔係good end,都唔知點解迪士尼會畀
Ps store幾時出
聽講唐老鴨高飛一開頭係唔比拎武器,驚破壞形象
同問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞