[PS4/XBOX] Kingdom Hearts 王國之心 3 討論區 (2)

885 回覆
3 Like 2 Dislike
見有得訂中文普通版
但又好似唔見有中文豪華版訂
有冇巴打知邊度有中文豪華訂
等睇Xion私服重現
希望有得用 唔想一味用sora
冇得用Riku已經嬲左好耐仲要寫到Riku成個弱智仔咁成日喺旁邊食花生
有得用 係前後加埋冇十分鐘咁解啫
同Aqua一樣
aqua嘅話都無咁嬲 起碼有0.2補數
但我好想用ven,roxas,xion啊
terra都想用但佢除咗食花生就咩都冇做過
講起riku就嬲

咪就係 佢又唔係冇錢整riku個move set
要整ff7 不了
有冇人同我一樣覺得KH3 冇果陣玩完KH2 覺得係神作既感覺?

由佢放棄用 光 / passion 做主題曲 已經覺得 kh系列變左。

KH2 係我中學回憶嚟
reaction command 明明就好型 又要cancel
Sora 又冇左二刀流, 依家kh3 完全變左係為 KHuX 鋪墊 講到ven 新keyblade 就算..... 好失望

隱藏 boss 一次都冇死就過 , 比起以前 terra 思念體 vanitas 思念體 真係完全冇難度可言a
除左主題曲個度都好同意

集集都用呢兩首歌 你唔厭我都煩
新歌就已經接受咗, 但每次聽到就諗起個結局都好想喊

但今集真係太易太易打...d boss全部都係沙包, 冇乜技術可言
同啤牌佬鬥快開船已經係最難既一戰
點講都好都係等Critical Mode

我反而覺得UX而家嘅發展係為其他KH新作鋪墊緊(希望係啦)
P.S.: 見到UX Ven拎嗰支keyblade真係覺得佢鬼鬼地....
真係好唔鍾意Ux
要課100蚊開pool先有得抽保底pool 真係你課埋我嗰份
同埋去到七星咁誇張 真係冇心機再追落去
其實主線任務要求好低,抽唔到七星都夠玩
同埋佢成日送石最近又送300抽劵,無課打都會好易有好多七星
maleficent龍好難打喎 冇七星一定打唔贏
咁你試下抽新池啦,而家無課七星機率都好高下,100連又有補底雖然補底有機會係光頭佬

但都有可能係呢張死小孩Sora
唔中sb基本上唔使去搵人隻揪
玩左一段時間都唔知咩卡先為之好
我會
係咪有中文典藏版?
畀新假期報過 實好多人去影相
班人純為迪士尼去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞