[PS4/XBOX] Kingdom Hearts 王國之心 3 討論區 (2)

885 回覆
3 Like 2 Dislike
最初仲要3DS平台
故事又唔知搞乜咁,真係同隻GAME一樣發緊夢咁
以間奏連接黎講我覺得算差,仲要用更多既前傳後續繼續補充佢果下先大鑊
其實kh d外傳(應唔應該咁叫姐係唔平ps2同4出個堆)
D戰鬥系統我都覺得麻麻
Re:COM
BBS同358/2正常既,係358/2果個升級根本洛克人EXE個NAVI CUSTOMIZE黎
bbs分三線劇情同戰鬥系統都高質喎,睇你鍾意command直接出技定係正傳轉form多啲
我代未爆機嘅人屌你老母
爆左機要努力白金
不過好似好撚多野搞
sorry撳錯咗負評
當年記憶之鍊打到嘔血
做架兩
其實re:coded好好玩
大家唔好當recoded唔存在喇
果度應該係The World Ends With You個世界黎
唔知依度有冇巴打玩過,係SE另一個games,同KH有少少似
好好玩我覺得
仲Quote 劇透狗lm
我白金都係60個鐘左右,爆機前冇睇攻略,爆機後睇攻略收集真係唔難,唔睇攻略就揾嘢揾到仆街
我覆完之後先發覺
好玩,故事都好睇,係操作上有難度
果度應該係The World Ends With You個世界黎
唔知依度有冇巴打玩過,係SE另一個games,同KH有少少似
好好玩我覺得

幫佢加密返先
DS算係咁,d畫風又正,d音樂又好聽
我諗下次應該唔會有咁多Disney World,要講都講晒
講下The World Ends With You, 或者其他咪幾好
我覺得Se 同Disney 簽左Contract 有限要幾多部份係Disney 嘅野咁
咁多集故事
最鐘意385/2 days好撚虐心
喺ebay買咗隻返嚟重溫吓
358/2 同 BbS應該係最多人鍾意
其實多唔緊要 做得好就得
但frozen真係好差 劇場唔關我事 地圖成pat白色 滑雪我個人覺得唔好玩
唔明點解要加frozen入去
反觀長髮公主個世界真係好正
好似個癡漢咁瘋狂影佢
Kh3未玩,但都估到一定係復活
其實正傳riku d行為都好虐心
係衰在第一集入左黑暗面
Frozen真係為擺而擺,始終好高人氣,
同埋日文真係好多人鍾意frozen
咁多個World冇邊個係特別深刻,
但比較鍾意San Fransokyo,成個城市整得好靚
好好玩我覺得

幫佢加密返先
DS算係咁,d畫風又正,d音樂又好聽
我諗下次應該唔會有咁多Disney World,要講都講晒
講下The World Ends With You, 或者其他咪幾好
我覺得Se 同Disney 簽左Contract 有限要幾多部份係Disney 嘅野咁
其實多唔緊要 做得好就得
但frozen真係好差 劇場唔關我事 地圖成pat白色 滑雪我個人覺得唔好玩
唔明點解要加frozen入去
反觀長髮公主個世界真係好正
好似個癡漢咁瘋狂影佢
Frozen真係為擺而擺,始終好高人氣,
同埋日本真係好多人鍾意frozen
咁多個World冇邊個係特別深刻,
但比較鍾意San Fransokyo,成個城市整得好靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞