[PS4/XBOX] Kingdom Hearts 王國之心 3 討論區 (2)

885 回覆
3 Like 2 Dislike
買中文限定400賣走隻game都仲有數圍,仲要有鐵盒同主題
sad but ture 佢部ps4 我就係為紀念
睇到頭都暈D大陸譯名
依條片將主線整合得幾好
https://youtu.be/zbKN7ETru7g
我講攻略本 依個都未出
爆左機反而好失望
今集太易玩重有啲劇情真係麻麻
最重要既係
今集啲劇情真係on9得黎令人R曬頭
已白金

評價幾差 隻game 完全係半成品

1.劇情 趕到 唔知做嘜鳩
xion果堆 用左幾隻時間浸 5分鐘完事

2.對戰元素都差 今隻基本上唔駛用腦
有空中回復平衡之後
亂咁平X 基本上9成都直過

最有心思 已經係魔髮奇緣果個
起碼你要搵條路過去

KH2 打 13機關
每一個都要認真度過點打
好像打axel不停扣血

3.實在太多群體技,技能
slot,普通群體技,遊樂場群體技, 召喚

特別過山車果堆 後期直接L1算
堆武器有特色都係好少
kh2 幾套衣服 形象中仲多變化

4.好多小遊戲都無無聊聊
好像classical game
又唔set目標 但又用你玩20隻game

fantastic seven,跳舞, 滑雪,機器人都尚可

又係屋企執返d舊玩具出黎
打KH2果陣班Organization好多都難到仆街
Demyx,Xigbar,Axel都好難,就算最後打Xemnas都唔易
而家真係不停spam x就得
想問下有問人3d攻略
想睇下食夢d素材係邊到打
demyx真係難打 但xigbar都唔算難嘅 xemnas連續戰係煩啫 未算難嘅
saix去到第3集先難打 雖然有人打幫我打殘佢 唔使自己出手
demyx真係難到嘔
初初xigba頭果次打唔識係中間打圈走,係咁比佢射,之後識先冇咁難,
最憎打Amour Xemnas,好難好晒時間
Saix係KH3真係唔易,但我覺得其他兩個幫手廢既,都打唔到幾多

Kh3 pround mode = kh2 normal
琴晚終於白金左
搞個合成list搞左好耐

本Ultimania 又大本又厚... 點睇...
剩係睇咗訪談個part重到唔想拎上手
終於爆左隻2.8 3d
原來只要夠lv
再安晒所有指令做回指令
不存在世界個堆boss就可以無腦過
冇人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞