[繼續食蛋]車路士球迷討論區

1001 回覆
7 Like 11 Dislike
@Carefreeyouth: Charlie Brown 👏👏⚽⚽ @charlie_brownn9

Chelsea now 2-0 up against Monaco. His 11th of the competition.

Ruben Loftus-Cheek, Eden Hazard, Steve Holland, John Terry are just a few of the names watching this match 💙👊 #CFC #UYL

Hazard
睇下帶邊個去皇馬
仲未接受到
明明幾個月前同今日沙利錯嘅地方都一樣
幾個月前反沙=過街老鼠
今日就撐沙=過街老鼠

如果早幾個月有咁多人fuck sarri ball
可能已經有plan b
Ethan Ampadu, Cesar Azpilicueta, Gary Cahill, Petr Cech Ruben Loftus-Cheek, Eden Hazard, Steve Holland and John Terry were just a few of the names watching the UYL match today

Cech
幾個月前有幾位巴打仲拎哥迪奧拿第一季嚟比,又話同曼城第一季差唔多分又盛

相信佢哋睇睇完呢幾場都潛咗入馬利安納
對sarri係唔應該有耐性
傳奇沙利
fuck sarri ball
唉,仲未炒
屌幾時抄唔係
冇教練自動波都好過垃圾教
好喜歡干
敗曬紀錄既傳奇
全世界都知隊波要大執,買埋啲二三線球員又唔係潛力新星,個教練幾勁都無用

要一隊打開防反嘅車仔玩進攻足球真心唔會畀到時間你tune,無plan b無其他配置就注定
應該過埋25號比鏝6:0
合共12:0先炒
越tune 越衰
如果沙狗完左聯賽盃後炒
佢柒d定保亞斯
剩係法國藉已經值得請白sir啦
當你隊波唔肯使錢,一定係請d強勢國家既教頭
意粉自己國家隊都廢撚到抽筋,請佢教頭咪又係搵返班廢柴返黎
當你隊波唔夠吸引力,錢又唔夠,最好就係用教頭吸引力黎搵d土炮野返黎博一舖。
沙利諗定轉咩行都得
一定唔會有球隊夠膽再搵佢教
佢前境唔會比車仔好
唔轉plan就攬炒
沙,avb都叫做係搞鳩馬路達同安歷卡+雪巴哥搞到成個更衣室反佢,沙冇人反都踢成咁
佢有撚tune過
佢本簿肯定用來玩數獨
場場炒炒炒完 下場又輸同一樣嘢
返意甲應該仲會大把隊搵佢
大把領隊柒極都有人搵
tune 到完全唔識入波加後防穿窿
一定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞