[繼續食蛋]車路士球迷討論區

1001 回覆
7 Like 11 Dislike
有冇車迷好同隊閪波繼續輸
咁d高層先會改
有冇車迷好想隊閪波繼續輸
咁d高層先會改
輸都唔會改
唔好有呢個錯覺 唔會有呢個可能性
每次有領隊敗走都諗高層幾時會改
結果證實係唔會既
唔係改過咩
之前好似係有隻nigga負責買人個d
Thanks hazard willian pedro jorginho kovacic luiz cahill drinkwatwr alonzo barkley higuian
Welcome isco coutinho icardi pulisic james telles sandro
De ligt
welcome dllm1 dllm2 dllm3 dllm4 dllm5 dllm6
點解會有人覺得沙狗呢啲叫固執,明明就係佢淨係識一招
打獌嗰場
夏狗92分鐘仲係底線到扭兩三個
失平衡跌低都用隻腳踢前個波
球證冇foul 即刻起返身追波
睇到咸左
其實有冇人一開始諗住請沙狗個時已經覺得佢根本唔夠料教車仔
屌啦星有冇咁多事後孔明
一開始feel到佢係波亞斯2.0
無諗過衰過boas
boas起碼買人正路有眼光
其實之前都真係好多人講話進攻足球一定失敗
不過而家係沙狗失敗多過車踢唔到進攻足球既
咁blanc上會點呀
丹上又會點
想學習下你d分析能力
咪同摩狗一樣
得一招泊大巴
最多咪有多招all in前鋒搏大霧
一招都可以換吓人
日日死攬牙朗件垃圾,柏度無態咗咁耐又死用,唔係固執?
唔係分唔分析
只係覺得打傳控嘅教練唔會係車做得長,波亞斯係一個好例子
除非車迷同班主願意三四年無歐聯去慢慢tune隊波
但車正值換血期好多位都老化同要換人,呢幾年無歐聯打一定傷到仆街,根本無勁人會來...
沙狗覺得艾馬臣做唔到Sarriball
一直都覺得”車打唔到進攻足球”係bullshit
同輸波賴topic果啲一撚樣
隊波冇form嗰陣 踢穩守 出安同夏畀兩條友單打獨鬥踢反擊起碼會執返多啲分 士氣都唔會咁差
以前幾任都識咁踢 煙狗咁撚硬頸趁地臨啦
波亞斯個陣衰更衣室
同埋
1:0之後 前線塞車
搞到臨尾輸反擊 用泰利打highline 比人爆到死
但都冇佢咁柒
邊度使睇比數 場場dejavu 講緊big5 隊隊都係2腳吊比禁區隊友 夏狗繼續鳩扭過人 睇落好似冇問題 其實破壞緊套傳控戰術 咁又唔屌得
笑死 波都冇睇就9up,聽人講咩就講咩
巴克里好撚廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞