[繼續食蛋]車路士球迷討論區

1001 回覆
7 Like 11 Dislike
有時我都會諗自己係咪維護佐狗維護到太過份,但屌你老味三日唔埋重複又重複屌鳩佐狗嘅point又係無理嘅,遮緊線就話佢唔防守、俾個快馬爆開又話佢散步、佢傳俾隊友隊友即刻彈返俾佢又話佢淨係識刷鞋波、長傳上去Final third或者閘之後佢地踢閪波又話佢淨係識回傳、俾人幾個針對著沙狗都唔變踢法又入埋佐狗數。係啊,佐狗唔會係一個carry到隊波嘅人啊,但明明就主要大錯唔喺佢度,就要將輸波責任幾乎推晒落佢度,有冇咁撚閪啊?
[唔夠舒服] 沙里:我要球員傳波快 簡迪唔夠快
https://lih.kg/1030354
但沙里仍堅持。「戰術問題是一個假設問題,我清楚一切,落後時我要換入前鋒,領先時要換入防守球員,但我想從另一角度看足球。」
新角度足球
要熱血狂攻反cup?不了
輸住睇先最juicy
但換入前鋒同防守球員都係位換位 不論領先落後
麻煩季尾kovacic好死番去皇馬嗰bench到
我覺得佢唔係真係咁差 不過法比勁過佢 同埋唔應該佢場場都打正選
曼聯而家一打強隊就玩 穩守反擊喎
不知幾撚有效
普巴放長波俾拉斯福特 都已經loop 左好多次
當時得返白蘭斯同沙利兩個最高呼聲我都係撐白蘭斯架
唔係因為佢地兩個教波叻唔叻
而係白蘭斯唔洗帶契仔
反而沙利就想成隊契仔買哂過嚟
基本上要帶契仔嘅領隊已經死咗九成
因為就算班契仔踢唔掂你都要照用
淨返一成本身係搏班契仔踢得好
但鑑於沙利d契仔係意假人
所以最後一成機會都冇埋
岩呀,但以前打榜尾都要守呢
我覺得沙利無得救
佢唔知忽咩上腦 對強過自己既隊都繼續踢佢種偽主攻西波

摩佬就係對弱隊都永遠縮後防反

兩條友都係極端既呆鳩
最吹漲係打鏝果場偽防反明明幾成功,又放棄咗
摩佬都成功過好多次,沙利真係快啲走啦
do Sarri: Not my football 不了
佢自己on9 都要賴球員?
有槍指住佢咁排陣換人?
唔知係咪6-0之前嗰場炒榜尾5蛋令佢無限自信
不過明明再前幾場比茅妻炒4蛋同輸比阿狗兩粒嚟
好中二病
以為得自己諗到落後先加強防守, 企穩陣腳有助贏波
NUMBER 1 CALLUM HUDSON ODOI
8. Ethan Ampadu
15. Reece James
30. Trevoh Chalobah
41. Tino Anjorin

A few former blue academy players in this list also 💙👊 #CFC #TrustYourOwn

🌟 The 5️⃣0️⃣ most exciting teenagers in English football 🌟

It’s time for the top 🔟...

➡️buff.ly/2ScNLzg
✍️ @youthhawk
其實嗰場對面冇阿古路算好彩,上半場入波之前對手的確有幾次機會入波但冇把握到
假設聯賽盃大家都係最好既陣容,而車都係打防反
我覺得贏既機會都幾低
大家覺得過左聖誕之後,我轟既sarriball有冇進步到
變左隊英冠中遊
佐真奴上場對獌算係咁
你哋覺得佢廢,係因為佢本身嘅抗壓能力差,只要一個稍為有少少身位嘅人都可以mark死佢
佢防守能力就算點好都一定唔會好過kante,我諗呢點全部人都好認同,但戰術上要佢打防中,仲要推kante上攻中位置,呢點真係r爆頭都唔明...打4231互補不足唔會更好咩
拎一個抗壓低嘅人做核心,仲要打緊英超,最離普係仲要佢兼顧防守,咁樣用佢表現好極有限
英超同意甲係兩個唔同級數嘅聯賽,十個有九個嚟英超踼嘅都話個節奏快到連呼吸嘅時間都無,佐真奴唔可以話佢廢係唔啱踼英超或者用嘅方法錯咗.
Training today :

Caballero, Cumming, Green

Azpilicueta, Ampadu, Cahill, Christensen, Rudiger, Luiz, Alonso, Emerson

Jorginho, Kante, Kovacic, Barkley, Loftus-Cheek

Hazard, Hudson-Odoi, Willian

Giroud, Higuain

Marcel Lewis and Clinton Mola involved in todays session
Odoi Willian starts
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞