[繼續食蛋]車路士球迷討論區

1001 回覆
7 Like 11 Dislike
認真sarri煙癮咁重, 唔俾佢食煙一定令佢keep住諗幾時可以食煙而focus唔到係比賽, 長遠計都係out 啦
踢埋場決賽好死返意大利
好安答,只有你!
今晚邊個唔睇波唔好認車迷
Real Madrid's options to replace Marcelo at left-back

Reguilón
Junior Firpo
Theo Hernández
Alex Sandro
Marcos Alonso
世三咁愛車 帶埋朗狗去皇馬為車做最後一件好事
好似打工仔咁 開工等放lunch 佢就等半埸
lunch完等放工 佢就等完埸
70分鐘唔係諗換咩人好 係諗幾時先完埸
ASUS<>巴鳩利 前<>前 perdro<>安
呢D根本唔洗諗
同Zola傾計都係問佢幾時完半埸比佢去chur返飛
Chelsea assistant manager, Zola is hospitalised again due to gallstones. Zola had an operation last week that caused him to miss Monday‘s FA Cup loss against Man United. But he has suffered complications from the operation and has been hospitalised again as a result.

{Dailymail}
Some news will be breaking in the next few days if things go bad. Wait for it! 👊👊

From Hawks

Hawks
都係2個可能
聯賽盃輸
對熱狗輸

同其他報章match
Plan E先係牙朗
你估皇馬高層會柒到買Plan E?
吸煙危害健康
沙利危害車仔
如果M朗返鍠 世三會留係車掛靴
要隊波今晚比人炒,先有得炒沙蛇重建隊波
有邊個諗到一開季打進攻好似幾有希望到依加搞成咁......
沙利真係車第一過街老鼠
當日avb都有人屌球霸
今次矛頭全部直指佢
以往都係屌高層多過屌教練
而家反高層派都一齊要佢out
Who are they replacing him with. I bet you don't know it all

Carefreeyouth講到收到風請邊個
佢收到風即係車仔人機會好大
撚仔應該唔會,唔通Steve Holland
而家請邊個都唔緊要
總之我唔要見到煙剷
我只係想要一個俾人炒完4粒同6粒,成個月無入過波咁滯嘅時候可以變吓嘅人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞