[繼續食蛋]車路士球迷討論區

1001 回覆
7 Like 11 Dislike
屌你不敗都叫過三關
和三場同輸兩場係一鳩樣
就算贏3場都支持炒沙利,跟本就唔適合車仔
我轟下季11人
Dllm dllm dllm
Dllm dllm dllm
Dllm dllm dllm dllm
Dllm

領隊dllm
藍色戰魂們
為大局著想
下場同我輸兩球比馬毛
輸2球下季無歐聯踢架啦
你唔係FF有得捧霸氣盃下化?
西維爾,阿仙奴真係笑而不語
唯一希望姐,聯賽已經無乜機會
唔明點解仲有啲外國球迷要比沙利時間 比佢tune 車仔
有改變 有嘗試先叫tune

無改變 次次都一式一樣點叫tune
而家其實同曼聯之前既處境一樣,是但換個領隊解放返所有球員就解決哂,博到下季歐聯席位季尾再慢慢執個陣啦
其實簡迪擺返後一格一樣可以踢進攻足球,一樣可以踢得好漂亮,但沙狗偏偏要將啲球員放啲唔舒服唔習慣既位
而家打fifa 用車仔 都係用4231 摩佬個陣係車仔個陣
仲有戰術要改番唔好用不斷壓逼 比人打反擊打到傻
轉番平衡就夠做
無錯 啲人真係盲撚到傻
以為踢番小小車仔不一樣足球就可以遲下好似哥迪奧拿咁
呢條友係自老闆咁多個教練 史上最差既教練
又唔肯承認自己錯誤 又無改變 臨場變動仲不知所謂
Fifa好現實
上哂去
次次一反擊就打後防
成日望住蘇柴諗到幾美好
史丹福橋有冇坐咗個費sir呀 車手牌有冇獌狗咁好呀
係呀隊波自動識踢 自動入前四拎歐霸 屌你老母
我又覺得車手牌唔差喎,只係沙利發揮唔到
其實一直唔明點撚解要將拿坡里果套form成個搬過嚟先叫sarriball
點解佢唔可以設計一套車路士嘅sarriball
佢教拿坡里都唔係將佢之前教恩波利果套直接複製落去掛
所以真係佐仔害死佢
唔係講佐仔勁定廢
而係因為有佐仔跟佢過嚟做核心所以佢先立心將拿坡里果套嘢搬過嚟
如果一早唔買佐仔比佢
佢焗住要諗一套戰術比車仔
試到啱為止
咁樣先係車路士嘅sarriball
當然都可能係會變左sorryball
但有焗佢去試都好過而家咁萌鳩塞一成不變
獌狗J緊簡迪 真係忽撚咗笑死
西女人食屎
就算巴克利都有佢既作用,拎黎輪換下打弱隊都幾好,起碼衝得
唔明點解唔踢4231
前面都可以叫有4個人專心去攻
433佐前面有5個人但左右中場都唔係太前
佐宜家個套踢法係控球在腳個時踢前半格其實無影響, 身邊又有簡迪護一護
所以咪話佐狗係原罪囉,佐狗咁樣都可以中到槍
唔差
後防最少要換過兩三條友
唔明點解咁多人反巴克利
起碼衝得跑動多, 相對年輕英人
打弱隊係好用添, 只不過宜家有更好選擇都場場出ON9姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞