[繼續食蛋]車路士球迷討論區

1001 回覆
7 Like 11 Dislike
佢肯咁做,宜家都做到,車後備仲有人,例如基佬,Odoi,切,
上半場玩佢個套,用曬佢想用既人,我唔反對,
去到下半場落後到仲係咁樣,仲話落後緊係唔會換前鋒入嚟,
咁樣唔炒唔得
沙利真心垃圾
呆鳩鳩咁
有mentality problem果個會唔會係沙狗,仲要死雞橕飯蓋

屌你老母真係幫佢唔落
His 4-3-3 system and possession-based style known as 'Sarri-ball' has been criticised and midfielder N'Golo Kante has been shifted out of his preferred position to fit in £50m signing Jorginho.

狗也不屌
無得幫佢架啦,你點長遠踢 Sarriball都好,
無理由下半場落後緊都唔做嘢,
再者佢係咪真係咁識教進攻足球我都有疑問,
哥迪奧拿,高普,普捷天奴真係捉住你隻手嚟教,
步驟清清楚楚,球員知道點做,
但沙利得唔得呢,會唔會講到空空泛泛,細節要球員自己估呢
佢教到目前為止唔覺車有邊個球員有進步過,一個都無
尤其第一玩,真係不知不覺就入左。呢啲就係效率,更何況完全唔覺19000係下風。仲有,完全上半場sorry ball冇所謂嘅統治力,根本係中後場鳩猜為主。
估唔到女人達幫沙利頂遮左半季醜

斜恩黎左就露晒底

仲有而家後場 左路係勁易爆
朗狗 再 加雷斯 世界級防守

中場又紙咁薄
你老味三隻都係矮矮瘦瘦
一隻普巴反擊 爆到你四五個

我地個沙皇成撚日覺得自己陣容好滿意,好適合打佢嘅沙皇足球,所以咪場場見到果11人囉。一輸波沙皇: 唔知點解
驚死到語無倫次咁
果然食煙嘅都會傻鳩黎食到癲下癲下
其實無馬斯呀 迪基亞都可以輸點解可以仲未即炒 仲要已經輸左場6:0
宜家條防線係車歷年黎最廢
比人無碼中出30發任射唔撚嬲
真係要多謝沙利
仆街 其實根本對晒big6 玩龜縮反擊 根本就無事啦

嬴曼城個場我覺得係今年唯一一場remarkable

對中下游佢先自high 玩控球在腳偽主攻啦
卡勞自爆堅定流
難分真與假
沙皇佢成撚日話滿意個陣容,根本就係擦鳩西女人鞋去掩飾自己嘅無能。
仲有,睇來睇去佢只係干地嘅鳩猜版本,干地仲識得好靚嘅左右轉邊拉空啲人,依家沙皇只係識中間狂隊
我想睇4231係咪真係咁難
條友一氧化碳中毒
”I have to think I will be the manager of Chelsea for a very long time, otherwise I cannot work,“ Sarri tells media conference
Fuck off
尼古丁上腦
Sarri concedes he’s been given no assurances about his Chelsea future but insists his system is a ‘false problem’ & hints he won’t turn away from his regular starters espnfc.com/chelsea/story/… #cfc
Drinkwater update: Still no Drinkwater 🤷🏻‍♂️ #cfc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞