[繼續食蛋]車路士球迷討論區

1001 回覆
7 Like 11 Dislike
無人答到你
因為已經幾個月無人見過佢踢波
出drinkwater 就唔係打沙戰術啦
巴鳩利又踢到咩
巴克利d波底係好差,控個波要搞四五下先至掂,但係已經係成條中場線入球能力最好嘅一個,沙狗根本冇得唔揀
你話幾悲哀
沙狗一早睇飲水唔順眼,尋日training又冇影,但沙狗講到傷兵提都唔提佢
想睇佢踢契仔個位都冇機會
你都唔記得左佐仔踢足咁多場無長傳無直線
唔係戰術唔洗佢做, 佢有試去傳但fail
巴克利唔用腦打下遊ok
算係肯跑肯搏
有時佢入到d波, 其他人唔會出現係個個位置
不過睇切落場踢好過巴克利咁解囉
巴克利擺佢上前一格,好似波牛咁衝就得㗎啦,一年點都衝到幾球嘅
佢做防守係有心,但係超廢
切背傷嚴重影響佢嘅發展
而且佢嘅最佳位置仲未摸索到
係咁上下質素啦,15m仲想點
執到寶嘅kovacic幾g幾a
單刀三球入咗幾球?
睇到呢度先發現猢ching嚟
係我專反kovacic
入球數多又唔等於入球能力最好喎, 佢有幾多球入球係真係靠自己得返黎?
大部份都係波追人傳到落佢腳底/叉燒執雞多, 入親都好似-6咁..
佢依家啲射門/遠射下下都比人block
你話入球能力, 反而我覺得kante仲好過佢
kante有幾球禁區外遠射入真係睇到嘩嘩聲, 依家kante就連走位入zip都有埋
波牛呢? 繼續係中場橫傳
Kovacic呢
Sarri Out!!
鍠隻力架咁勁又後生,其實真係唔駛買夏狗
咁多場都冇都講得出 我就咁諗起都諗起三球 有場吊比安單刀>炒 有場完美比豬sir>被黑越位 上場獌比西瓜>控得柒 結論都係佐狗垃圾啦係咪咁話

而家咁撚樣點同法比比呀 你話之前踢防反前場反擊咁就梗係大把空間比你傳 而家控住個波 對面塞死禁區自己友又唔郁 傳閪咩
簡迪波底同足球意識比巴克利好,係事實
問題就係,簡迪一開始就唔應該踢進攻中場呢個位置
一定好過巴鳩利,冇得比
依家就係話連kante踢攻中都踢得好過佢呀
得啦咁
簡迪係一個世界級球員,佢可能比巴克利踢進攻中場好,比高華錫踢駁腳型防守中場好,但係佢嘅最佳位置絕對就係攔截型防守中場,呢樣係冇得拗嘅!

琴日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞