[繼續食蛋]車路士球迷討論區

1001 回覆
7 Like 11 Dislike
沙狗躝比雷SIR教!
沙利係車路士史上最佳領隊
麥仔成材回家吧
進攻足球
踢走西瓜,帶契仔賓周馬過黎
今晚想點輸?
佐仔呢類防中要求全隊迫搶
但呢隊老爺車迫條毛
施丹三大要求
我連續兩晚歐聯都冇睇,就係想有精神睇今晚場深夜西波
沙利最強陣容
古圖守龍
十人進攻
咁姐係炒硬 thanks sarri
上次聽到咩過三關嘅波係上年嘅東方
英國傳媒廣泛報道,車路士只要未來7日再錄敗績,主帥沙利即人頭落地。高層屬意仿效曼聯,由球會名宿暫代領隊一職至季尾。

車路士周一在足總盃16強不敵曼聯,宣告衛冕失敗。飽受批評的沙利這兩天如常領軍操練,不過據報董事局已向他開出條件,要求未來7日需過三關,保持不敗,否則烏紗不保。其生死戰包括明日歐霸主場對馬模、下周日聯賽盃決戰曼城,以及下周三英超迎戰熱刺,而球隊上下近日則未見有人表態支持沙利,隊長艾斯派古達及翼鋒柏度洛迪古斯僅呼籲保持冷靜,專注目前比賽。

車路士如想沙利下台後保留傳控足球,其副手蘇拿會是繼任大熱。不過要推倒重來,英媒認為教練團成員中的名宿紐頓及保羅費拉拿也有機會走馬上任,亦有傳打吡郡領隊林柏特、前皇馬主帥施丹都是考慮之列。

麥仔成材回家吧
咁姐係炒硬 thanks sarri

應該連敗3場
收工
贏1輸2
炒沙利 zola教拎歐霸 學迪馬提奧 不過果年係拎歐聯🤣🤣 所以 最後今晚贏 星期六输比曼城 比人炒
干2季
炒咗沙狗又點 咪又係繼續plan B C D E繼續幫人接水貨 簽埋啲後備都未夠班嘅巴鳩利 佐狗 巴卡弱高 三件中場 三件入面有兩件波都未識踢唔再講 一件唔係同後面練傳波就係緩步跑追人反擊 跟手又同件喺場上面成日指揮世三 但其實自己無論係進攻定防手都係尾世三嘅無唇狗高薪簽長約 好似全世界都搶住要咁 呢四件垃圾同西女人一齊死晒佢罷啦
兜兜轉轉
Daddy先係我轟命中注定
天命所歸
三進宮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞