[繼續食蛋]車路士球迷討論區

1001 回覆
7 Like 11 Dislike
對馬毛收皮
咁未對鏝已經炒咗
咁樣會係蘇拿帶對鏝
反沙=Fake Blue
快d賣走西女人啦
撚仔一季經驗都未儲夠wo
躝啦拖狗
全力支持沙蛇!
人腳唔岩點踢都無用!
Sarri Out!!!
西女人 out
世三永遠去唔到c朗同美斯既級數 佢根本昇華唔到隊波 美斯本身勁之餘會同隊友配合打到巴塞戰術 c朗入波多之餘佢係場上面啲隊友唔敢hea 世三最叻咪發脾氣死扭又唔多啲起腳 車仔最近入唔到波佢都有責任
炒撚硬啦屌
上次先輸完六蛋
今次想輸幾多
小心啲呀 我曾經講同一番說話係咁比人咬住
呢個係事實
話咩比自由佢令佢進步
但你比佐咩隊友同埋promise
去配合一個當家球星
所謂既自由同進步
倒不如話佢本身就會係呢個級數
係垃圾車依賴佢,靠佢係前場開路,導致有今日世三不穩車就不穩既狀態出現
世三既表現明顯唔單只係車發揮到
去到world cup都發揮到
進步成長我覺得冇錯 一定會有

但唔明啲人話隊波依賴佢 依賴佢關佢咩事?
勁就係咁架啦
其他人又踢唔起個form
唔通走去依賴呀朗巴鳩利?
巴塞皇馬隊波人腳咁勁,個重心咪一樣set係美斯 c朗度
世三永遠去唔到c朗同美斯既級數 佢根本昇華唔到隊波 美斯本身勁之餘會同隊友配合打到巴塞戰術 c朗入波多之餘佢係場上面啲隊友唔敢hea 世三最叻咪發脾氣死扭又唔多啲起腳 車仔最近入唔到波佢都有責任

咁都有得賴... 你覺得最近輸咁多 入唔到波係佢責任咪佢責任囉
我淨係見到最勤力最搏果個係佢同kante
上場跑到隻狗咁
咁你都可以話係佢責任我真係冇野講
可能大家唔係睇緊同一隊車仔
又或者你根本訓左冇睇係度鳩up
6比0之後已經罷睇 可能最近一場跑多左我唔知 但係前場去逼佢肯定係最懶果個 西瓜黎左之後先勉強同前鋒多少少one two 佢果種進攻鳩扭好多時係過到人但係唔會有end product 其他強隊既人扭波係幫隊友製造空間 佢就係壓縮對面防線結果成班係出面妹 後防派膠唔關佢事 但係你講到前場入唔到波佢冇責任就點都唔係
6:0果場夏狗已經盡晒力,要屌就屌佢11月-1月呢段時間
6:0 果場 AZP BARKLEY ALONSO 既ON9犯錯已經佔左3球
阿古狗世界波果D就冇得講
佢呢幾場已經唔係hea踢 盡晒力都仲可以俾人屌..
大把人要屌都未到佢啦
你冇睇場波咁已經講完啦
照你logic
全隊人都有責任
後防+龍門 失波有責任
中場 製造唔到機會比前場 有責任
前場 入唔到波有責任
咁仲洗咩睇波 下次睇比數已經知道邊個有責任
反sarri係因為佢輸緊都換後衛
岩呀 正正係假9時期
世三已經係最落力個個 咁都比人反
咁先係最諷刺
今晚莫拉達支持區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞