[繼續食蛋]車路士球迷討論區

1001 回覆
7 Like 11 Dislike
Juan Mata on his Chelsea reception last night: "Always very grateful, always they show me the love. Chelsea is a top team and will always be fighting for trophies. The whole stadium was incredible to me." #CFC #CHEMUN
獌使錢最少值返個價先 車個班
好心19000要炒就炒大力d
入得果兩球

下場對馬毛炒人345
又可以打繼續打飛機
想我車永續沙利
官司都未撚打完
上場贏一球 今場輸兩球 下場應該
如果比我踢
我肯定擺個老烏益下對家
佢俾我感覺唔係焦土,但係好似玩緊咁

揸住一套自認為完美嘅form,唔會理成績,唔會理long term development,甚至唔會理賽果,唔會理班球員啱唔啱踢
總之就係用自己套dream form不斷踢,希望有朝一日踢得出所謂sarri ball
結果就係拎球隊成績嚟較飛, 而球員又無進步

我分唔到係咪叫焦土,根本未見過d咁嘅領隊
你敢講淫賤唔落場就對隊波士氣冇影響?
沙利俾我感覺係拎住隊車打緊fifa, 好似最緊要係自己玩得開心咁
人腳好大問題
前線最當打世三 有可能走
其餘全部過三十
Odoi未成熟 又想走

後防除左迪加都跌watt

成隊得世三 簡迪係top同當打球員
但偏偏中場又錯置
簡迪根本一半都發揮唔到
成條中場冇人識入波 助攻 剩係識鳩猜

今次好多結構性問題
炒都有排執
炒左閪女人/賣盤先有得救
買d二線 再請教頭 教唔掂就走 無限loop 遲d班一線走埋 情況一定仲差
左閘講左咁耐都無買過 琴日兩球廢朗都責任
唔沙利不嬲都係得一套戰術
與其屌佢點解得一套戰術
不如屌高層點解當初知道佢得一套戰術都照請佢
Fuck off Sarri
沙狗係車歷史最差最垃圾教練
沒有之一
Maurizio Sarri has made 124 substitutions since he’s in charge of Chelsea:

13x Barkley on for Kovacic
8x Pedro on for Willian
7x Kovacic on for Barkley
7x Giroud on for Morata
6x Willian on for Pedro

Willian subbed off most (22), followed by Kovacic 2nd (19) & Pedro (18).
因為要打進攻足球,sorry ball
Sarri on Guardiola's advice in December: "He told me you have to work only on 14 players otherwise you are in trouble. You need too much time to improve all the squad."

Remember De Bruyne telling me: “We only train tactically 15 mins per day. But we learn to switch between different systems: 3-4-3, 4-3-3, 4-4-2, 3-6-1...”

哥狗
屌佢老母
香港d公務員都冇咁hea咁求其
真on9L様、人講佢就聽
Marcel Desailly
‏Verified account @marceldesailly

Marcel Desailly Retweeted beIN SPORTS

Terrible Sarri !! 😤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞