[IOS/AN]足球小將翼Dream Team(24)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
大號最後20石
中左技反町

都好既, 可以用黎打185潛關

我小號第一個deck都係全技屬, 抽出黎都係技屬多
所以其實都未必有關係
其實都係比個安慰自己姐
信咪吉時 有方法抽 唔信咪吉條毛lo
我就睇化左 希望頂到2週年 之後就棄game算
抽乜柒都冇 都發神經
同你差唔多
所以宜家都唔大課同費時太上心
睇下捱唔捱到去19pool
我都未試過一隻game可以令到個玩家玩到灰
klab真係好鬼好波
啲Facebook group開始越黎越多屌鬼 post
隻game仲捱唔捱到多一年
成個系統越出越亂,舊人屌鬼啲機率,新人難儲角
D機率咁閪,唔係有班好盟友仲一齊玩緊,我都想棄
新人想打今次招ex技 跌率低到呢真係癡線
算跌得多啦
上次泰來先難跌
泰來係咩技?
pass cut ex
其實ex技一向都難跌
正常好似係100萬左右先a80到 唔計食sr的話
但佢啲ssr卷重覆機率真係太大啦
依3個月單靠佢啲ssr卷 可以一張new都冇
成個pool咁大 咁多隻冇 何必真係重覆得咁緊要呢
我小號由17pool開始玩
用173到宜家都未中過力源三, 一直用A技守龍
到上次月尾限抽終於抽中隻技巴西龍
點知岩岩打完road 張ssr卷, 又即出隻巴西龍過黎

真係一係冇, 一係就連出比你
之前17同18 pool 大約咩時間出? 19 pool 估大約幾時出?
Klab 隻幽遊仲伏過足小, 最近開返game 抽野,仲係坑爆
佢D ssr券唔止重覆率高,墨西哥,荷蘭,法國雙寶廢卡超絕up,有時klab做得太出面
隻game GK位不嬲難中,缺開就會缺超耐

不過klab 不缺古惑本色,一係唔比你,一係狂比你,我今個2月我限源三開局,得幾叟SSR 都夠膽死比埋速光頭龍同新力牛油手,最近仲中埋最舊源三

但我DMF 仲係用緊隻墨西哥肥仔廢卡
17pool 係17年尾
18pool 係18年中
日本出新波衫先啦
咁年年日本大約幾時出新波衫? 想預返少少時間儲定石
今年好似無大賽 未必有
泰來我連sr都冇乜果下慘
80萬分連哂所有sr ssr得a55
冇上嚟一排,睇嚟大家都係玩到好灰
月中限搏良仔,150石又全軍覆沒

睇fb有課主要900石先中力贊
其實時間賽後係咪少好多人玩?
因為ban左好多account?
同樣玩速屬, 18 pool之後已經冇中過新速DF
條後防線用到好悶, 玩左年幾, 0課到而家都係得5隻月尾限
最新果隻仲要係限杉, 速屬月尾限得1隻但玩速屬
今年開始已經冇咩心機玩, 日日玩突破關是但搵條友食教練睇晒7個廣告拎石算, 體都費時清
刷分活動夠廿萬就收手了
我都係搏限梁仔200石得隻限松, 但我玩速屬
條速屬後防組合已經用左9個月...一路都中唔到新入隊
上個月過唔到EX5
今個月潛完梅拿同潛史差唔多升爆埋打EX5 1TAKE過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞