[IOS/AN]足球小將翼Dream Team(24)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
副技冇咩所謂
多拆技券
除非成日兩隻輪流用
已經諗住出力新田頂限奈
谷盡185

力新田係衰招S射廢
勁就唔係新田啦
果隻好扭得, 但盟卷成日抽唔到招技, 又唔想拆月中果隻招盤出黎
月中新田好勁
我冇和夫, 放月中新田出黎唔穩陣, 仲要易過咗龍都唔入 同埋都冇波養佢啦

冇嘅 高風險高回報 S99真係冇咩邊個龍救到
最大風險反而係會中柱 佢好易中柱
同埋 你如果係有心去抽佢 黑波就點都要餵
除非係冇啦啦抽中姐 咁另計
巴打你講緊月中果隻中學新田?
係 係鬼勁
基本上一定過到龍, 差在中唔中柱
其實今次嘈都係因為185普及 多人有先咁姐

速南美其實先最得人驚 只係角色難齊先無人屌姐
速南美食埋被動 成隊南美人有51% 唔係南美都有30%再一個外國人攻陣 真係玩條毛
加小志強10%又唔見佢地嘈
其實我感覺加得5% 佢個50%機率+5%我用落十次得一兩次會出現
其實只係因為日速無龍,食唔盡隻小志強姐
如果日速真係出健威,日力仲打條毛咩

希望仲有機會抽到18巴龍
嘩 好靚 我抽唔到速辛 如果抽到我都想玩
你前面個5隻d數值嚇死人
比比先係殺著
不過入埋唔夠守
如果下星期真係限速健威 其實速日本先最惡
限強 限新 限偉 限德仔 太來 赤井 三衫 限次 限良仔 早田
見到呢隊真係即刻斷線
當你真係砌落就知有幾難
速日本點都落叔叔
叔叔防守上係短板 月中德仔
成隊人都少jy角佢加乘完全奶唔到咁濟
後防得赤井 次同18早田用得

力日呢 月中次同松都痴線嘅
皇偉 185 潛杉都有番生 一扭過就再match你
185本身passcut已經用氣少 仲要-消耗
宜家係成個配套都勁

差加雲同速辛
如果佢之後出埋第四隻速南美15%
我可能轉隊
其實出叔叔 唔要限新就得 隻德仔就算食唔到10% 其實佢主身數值都唔差 防守齊技 進攻齊技
後防唔好忘記仲有月中限良仔 自動攔截加檔 數值又高

我個人就玩力日本45%
潛衫又要放後備先勁 皇偉要對日本人先有睇頭
進攻真係依賴晒185 18強最盡得2萬射 仲要消晒一半體先發揮到被動威力 力新田又要食限新先勁 2萬1射
用落當然勁 但如果出埋限速健威 速日本先誇張49% 限強仲大力過185 仲有叔叔 志偉
足小唔係對轟就夠 185 autopasscut ex技夠勁 仲有番生
中場同前鋒見到佢根本好大壓力去做決定
皇偉要對日本人先有睇頭?你速日本唔係日本人?
德仔本身得5200cut 限泰傳就算s99都未必cut到 仲要185down你2%

我唔會話力日一定贏速日
但就算有健威都唔係惡曬 力日嘅配套係好強
速日啲特技點都做唔到完美係有啲濕滯
速日係更難齊姐
尤其唔係人人都有既寶箱新伍同岡本三杉
有埋呢兩個力日都好難攻同守

而限強個數可以buff到好盡,183就點都頂唔住
所以先話速日有龍,你185射唔入就玩完
當然力日都有更加強既射手,例如18前鋒個隻立花,但高低空難養
一係調轉少少咁諗 力日係可以同速日作比較
剋屬下都可以用黎比 其實力日已經係好惡
加上 未必一定要用183 月中森崎係雷獸都接到架
唔好忘記佢個存在
限強s99 依家已經無人接到啦
雖然森崎第一下威力最大
但依家係2萬6射對住2萬2接
D朱古力清成日都清唔完
我太懶,用電腦模擬器錄個macro自己清算
新抽185果班未必齊a80 cut嘅
希望佢黎緊活動有得換就好
一路打一路換麻
月中森崎成日覺得唔穩陣, pvp見人地果隻成日接唔實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞