[IOS/AN]足球小將翼Dream Team(24)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
有吹水群咁好
每次想課金, 去睇下Youtube啲抽球片, 就冇哂比錢嘅衝動

曬下先
限威究竟單修定雙修好

technique本身仲高過speed
不過自帶招S接威力太弱
比我一定單修, 如果你冇得食其他高威力S接更加唔洗考慮, 專心玩手刀, 比你又接又手刀, 但兩頭唔到岸, 救唔波冇咩用
有17威S接既話
就單修升接
點睇, 佢實要搵D人中, 但大部分account係唔易中限威, 我另一group又有人抽左唔少, 中左幾隻限, 就係唔中限威

我就係睇group多唔多人中限威,係普遍比例
果個巴打, 中9隻限強, 8隻限杉, 5隻限史, 計機率4隻一9樣, 但咁橋?? 咪L 當玩家傻啦,真係咁黑仔??
好似何生話斎, 唔怕你贏, 最怕你唔嚟, 益少部份, 殺大部份就夠啦, 佢可以大大聲講, 嗱, 有人中架, 係其他抽唔中0者
啱啱睇返18威招接威力高但好大食 唔開全力最多接兩下
限威接無食任何加成 又廢手鎚800威力
我諗點都玩手鎚算 限威招s手鎚太勁 細食又威力高
所以睇解密網都要小心
d人like單修接最多

單修完接, 接能力都可能同拳差唔多
仲要自帶s接廢, 18威接耗體

其實都係打手槌算
同埋第日隊技加成越黎大
龍門都係谷盡一樣著數d
一定係手鎚啦
怕打比對手係後話,你接唔到仲講經咩
不過講真佢catch都仲係全game排第二, 又贏之後既一截
都可以靠A, B技慳體

但我都會揀最強果個能力谷盡去算

解密網D人就鼓吹接
仲要好多人dislike佢招自帶S鎚
like 18威招接
想問日本混屬 應該用18強定限強好
話說有咩吹水group, 搵過唔多覺,個個都係公會自私group
18威招接成日覺得流流地
招接威力唔流既
係18威好流姐
但係如果想慳體,
A,B,C手鎚任你用,用好少體咋喎
要消呢隻健威體唔係易事

18強廢的
廢的咁誇張 咁想問下限強有邊招要過落去
唔該曬巴打 真新手
全攻: 高波+傳球/撞牆

正路: 就傳+斷/剷

防: 剷+斷

睇你自己想點玩, 基本上有招防技會好小小

18強計體力要計到好準先發揮到個被動
感謝巴打
雜日你有幾多%buff ?
185 12%+18次 df15% 日本10%同埋宜加用緊 肖隊長技 df dm 15% 亞洲7%,仲可以用18新田 全日本10%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞