[IOS/AN]足球小將翼Dream Team(24)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
後面夠勁前面留招b60斷算啦, 反正你都唔會哂黑波練a80剷, c剷又冇乜用

有jy強建意拆招hehe比佢再練下, 撞(到)入去顏射s99好爽
無可能有18強仲有埋jy強啦我都想呀
我之前十二月底中咗三隻限強, 之後單石中jy

但我仲係玩緊力雜 18強都係落唔到場
咁爽等下月底啦我
新手叫做齊到11隻都算係咁
係隻翼叫做麻麻地 又未有岬
邊隻翼?
用送果隻泰來潛咗佢, 食個c40 hehe 同埋b60 passcut 頂住先
隊長翼呀
好似冇送果隻泰來
潛果隻? 傳波算勁嫁啦
撞牆+50%距離
所以唔係差既 不過無技過 又開唔到hehe撞牆就真係差d
紅幣有隻可以換
都係食c40 hehe, b60 pass cut, 最後果格睇下你SR卡有咩技食, 要黎幫技偉黃金拍擋, 唔好望佢做到啲咩
你中前場仲有咩人呀

唔該巴打
3133放埋185去omf鳩射啦
後防練下黑波唔係預到癲佬應該都唔太驚
你啲人已經好勁 我仲係舊力次藤同埋潛松山
無得比啦 我練黑波都唔多粒全部技1lvl 炸
人可以慢慢慢 波真係有排都拎唔到一粒仲要宜加算低戰我諗無盟肯收
係今日好彩課金中到限威
唔係連龍都冇
今日多返人中限健, 坑咗2日玩家錢, 調返少少機率冇咁礙眼
今日我個group 又係有個頭2日追極追唔到, 今日中
有盟拎黑波快好多
之前兩個活動都送好多
巴打而家無盟?
手上得雷來同呢隻潛來,如果速隊或者日本隊,用邊隻比較建議?
話說呢隻潛來好似都冇乜技好過落去,又冇傳,撞又得C
雷來係閃光雷果隻?

潛泰來潛完有a80低空其實都入咗9成....
個威力好似成560
問題係你會唔會哂波養咁解

如果玩速, 兩隻都唔啱用
雜日, 閃光會高射高盤啲囉, 但都冇咩用
玩力就冇所謂, 月尾搏隻限好過

泰來好似有c40正確傳, 但唔知而家有冇得抽返
我都係諗緊比唔比隻藝術泰升A80

力隊真係寧願等中限泰來好過

除非一開game已經升左隻藝術泰volley
唔係宜家真係1516
我果隻係送既速潛來
C40傳果時唔知頭唔知路,食左。咁就冇左

另外隻雷來又好似冇咩用咁....唔用泰來志偉又少咁D技...
一係唔好用翼, 一係焗住出果隻泰來姐
c40睇下之後有冇得打返啦
入左個垃圾乜都冇既盟 算唔算有
有無人知道
第四關點解可以十幾秒過
Fb啲人話真係得 唔洗用df
前鋒放後衛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞