[IOS/AN]足球小將翼Dream Team(24)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
負皮左
隻潛早田, 最有用都係減拿破崙10%
本身仲諗住佢招s剷比高中早田食
家下開潛又要等多隻先食得
唔重要了,力技又好盧比度斬好都係唔中
想問下n同r d寶箱卡洗唔洗留?好卡位
同埋藍幣個對戰邊到先有得set 全自動?
藍幣無自動
C正確傳, B子彈射有用
但冇位就賣哂佢先, 遲啲多到你唔要
單石中咗
我要立花呀
而家成隊都未升過技食過技,呢方面好難入門了解
好簡單
前鋒最緊要盤傳射, 後一/兩招自己揀, 最好有個斷球
攻中一樣, 保守啲就加剷波斷波
防中場剷波斷波基本, 之後加招傳/射
中堅齊哂三樣, 加傳/加多招主力A技慳氣
點配置, 要升邊招先
主要睇返個球員強啲乜同你個陣係點
姐係高盤低傳嘅卡唔會升佢傳咁解, 估啱都會傳唔到出去, 但有呢招係度有時都會幫到你, 因為對方要防多樣野
唔知唔好亂食啲卡, 上黎問下先, 因為拆技卷唔係太常有
黑波建意留一留等揾到主力陣容先再升爆前鋒+龍門
垃圾S技(升爆都係威力小果d舊技, 好似, 沖力射球,火焰射球果堆) 最好唔好哂波升
咁如果我想解個升技任都係最好升左健威招擊球s先就無死?
升技任?
其實有限龍, 理論係要圍住佢黎砌隊
ssr波升佢都冇咩所謂
速日/雜日
一開始未夠人咪玩住速隊先

btw我當日刷中18梅開game之後抽撚咗隊力隊返黎 之後力隊用速龍好幾個月
有個周任要我升必殺技

依家用auto組有兩隊,balance 考量有混日雛形但好似好缺buff

速隊就因為無書練level好似未上到場

其實而家用住一隊打主線刷野先都ok?
屌你兩個限龍.....

用上面果個max哂ur夠打哂啲故事啦

推葵上前鋒, 中場出返弓倉

電腦自己打一分鐘多d一場
我想要公廁強多d架

同埋我想問d限卡重覆左有無咩用途?
打pvp冇

但正常三屬都要齊一隊海外, 一隊日本打突破用

仲未計平時啲活動

所以除非有重覆, 如果唔係都唔好食咗啲卡佢
因為我追限強個陣出多左健威,仲以為可以食左佢個d
話說係咪巴打們有個盟,會唔會收新手?
有多一個新問題,爬左一輪文好多人都建議185要練個招互傳80,我係咪應該掉晒D SR黑球俾呢招先?
我三次全買特價波先中限強
首先你肯定會出志偉同泰萊先決定升
以前未有限泰來
D人玩力隊都可能諗諗, 冇咩邊隻力泰勁

不過泰來同志偉, 半場試旦一個冇氣要換走
已經出埋唔到黃金三角

大三角其實中線過D撞入去
都已經去到禁區頂
新伍快步都可以入埋禁區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞