[IOS/AN]足球小將翼Dream Team(24)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
咁我都係再留一留先,雖然依家係落齊,但隻泰萊係普通貨
繼續發問下
技能轉移係一定要同名角先轉得?
係咪可以係祭品身上將一招技練滿先轉落去本體到?
過技要同名球員

可以練滿先過技
我而家有限泰同王者偉都想食返呢招落去
但又要sr波升過, 之前1lv拎走咗
屌你 road ex5咁撚難郁
不過大三角a80好多時都過到
對住限卡果D就射左去算
我都係食咗大三角A80
之後抽到限泰來又唔想重練黃金三人組
想組混日本係咪應該抽聽日個pool好似幾張都岩用
無課最好留返月尾限
反正普通SSR隨時都有機會抽到

當然你好有錢就當上面冇講過啦 xd
想組混日本先要條件係185 冇185咩都唔洗講
咩POOL?
國版呀?
國際明天有日本球員pool
唔理咩pool 宜家日本隊冇185係組唔成
啲0.01都冇所謂 但185係鐵膽
有185,但仲係未齊一隊日本腳,所以先想搏下
巴打們咁講我都係留月尾了
咁可以討論下 咁個pool係有咩抽
月尾就一定架啦 你玩混日 限威同限三都要tim
限威限三都有,而家係覺得自己缺df 缺日本人加成

Btw link https://tsubasa.im/global/zh/webview/?id=gacha_514
唔知其他巴打點睇 月尾限梗係抵抽
但都只係由3%-->5% 個機率有幾大心照啦
如果真係要抽日本人不如抽月中限啦
月中次 松 樑都係必要 月尾限下個月都唔會係日本人
但要有心理準備 月中限係好Q伏
月中pool 多日本後衛

樑仔, 松山, 次滕都勁
防中赤井都勁, 可以打後防, 但打後就冇防中咁好

月尾得次滕

加成就等抽月中月尾限pool, 抽中普通球員算
月中限即係再下個禮拜?
想問即時對抗快版有冇得叫個omf 控波 次次一攞波就好似炸彈咁傳上去
俾隻限威學而家強攻關個隻威招擊球好
俾唔俾隻限威學而家強攻關個隻威招擊球好
即係而家個關唔洗刷?
岩先清體拎石個陣打左幾場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞