[IOS/AN]足球小將翼Dream Team(24)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
月尾再出隻力限梅打佢
隻速新伍好廢
配d招唔岩用
最慘速隊如果有寶箱速葵
寶箱速葵仲實用, 但要同teamskill取捨
抽中咗奧維蘭
但冇防守技用唔用得過
點解活動係亞洲預賽
可以用既人已經少
除左龍門難D
可以齊到隊架啵
手氣差,得D垃圾,前面叫做有雷強
冇腳都要用
重點係佢隊技
亞洲預賽果班已經係垃圾黎
暫時擺咗係後備,用咗招隊技
係185面前 咩新伍都係垃圾日本隊的話
我玩速日本45%用隻185可能仲勁
新pool抽唔抽好
係咪會擺落常抽pool
我有認真計過數 如果你速日有落叔叔打FW
計落 叔叔都行到30%係日本隊到
新伍 +13 佐野 + 7% 松山 +10%
加埋佢啲buff 可能可以發揮得唔錯
我估炸 冇玩速日隊
唔抽
為左隻叔叔犧牲成隊無左2% 不
係185面前 咩新伍都係垃圾日本隊的話
我玩速日本45%用隻185可能仲勁
我有認真計過數 如果你速日有落叔叔打FW
計落 叔叔都行到30%係日本隊到
新伍 +13 佐野 + 7% 松山 +10%
加埋佢啲buff 可能可以發揮得唔錯
我估炸 冇玩速日隊
為左隻叔叔犧牲成隊無左2% 不了
叔叔buff番自己人4% 佢自己個%又up得高
閒閒地連ps up30%
對正限三速隊就係睇佢同限強食糊架啦
你成隊唔係蝕好多 而叔叔又更加大力
何樂而不為 假設你中左新嘅新伍
咁用限新田好過啦
仲要你個30%係計用松山buff 變相個龍,前鋒同後衛又無多5%
限新田係咩料大家心照啦
連力果隻wy新田都勁過佢
主要係叔叔我覺得係值得蝕少少去谷佢攻擊力
抽到新伍可以咁諗姐 當諗下可以點用佢
叔叔加45%係勁過限新田既 不過而家加得30%計埋佢被動+20%最多咪勁少少 同埋又唔係一定要放隻叔叔係前鋒位
我當你隻叔叔係勁過限新田 但係你覺得為左一隻叔叔而放棄gk,df同隻限強無左7%咁我無野講 咁你仲點搵限強食糊
日版收人
隻日本wy力新真係難搞
自帶S企射廢, 想比限新S射/Ex A射佢
但又霸多個技位, 好似都幾唔划算

變左3個射波技, 再加剷同扭
突破就射,力,扭,速
叔叔buff番自己人4% 佢自己個%又up得高
閒閒地連ps up30%
對正限三速隊就係睇佢同限強食糊架啦
你成隊唔係蝕好多 而叔叔又更加大力
何樂而不為 假設你中左新嘅新伍
咁用限新田好過啦
仲要你個30%係計用松山buff 變相個龍,前鋒同後衛又無多5%
限新田係咩料大家心照啦
連力果隻wy新田都勁過佢
主要係叔叔我覺得係值得蝕少少去谷佢攻擊力
抽到新伍可以咁諗姐 當諗下可以點用佢
叔叔加45%係勁過限新田既 不過而家加得30%計埋佢被動+20%最多咪勁少少 同埋又唔係一定要放隻叔叔係前鋒位
我當你隻叔叔係勁過限新田 但係你覺得為左一隻叔叔而放棄gk,df同隻限強無左7%咁我無野講 咁你仲點搵限強食糊

肯定唔會先
你講冇左7% 但叔叔UP番4% 最多都係冇3%我覺得都還可以嘅
成條中場食得full 其實都幾難過
事關我個盟搞dc友賽 限強雷獸都比月中限森接到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞