[IOS/AN]足球小將翼Dream Team(24)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
抽架...
我都想問
你acc 無其他ssr卷咩?你除左兩個池之外 應該有好多ssr卷 可以抽埋睇下先
不過諗諗下都可以抽新伍先 隻新伍遲下唔會再出
龍可以用舊龍頂住先遲下抽返 不過未有勁龍前打pvp會比人中出
所以最好兩隻都抽晒
想問下185最佳位置係咩
屌舊個個洗左了券會中新伍?
唔會 得日本pool有得抽
放中場照夠力入咩
放df one two撞入禁區射
新account煲到pvp有得同人打下都起馬兩三個月
有龍冇黑波都係冇咩用
佢account主要唔夠日本人姐, 唔想哂錢咪繼續玩養爆健威先
唔該
不過唔哂拆卷了
來來回回為咗幾秒燒三張卷唔化算
呢個真 冇黑波真係好傷
第二個ac已經感覺到klab惡意,直頭見唔到健威
我驚佢組好成隊就係差隻勁龍之後比人中出到棄game
加到白值4萬6, 潛技日+2 力+2 jy +2 都有得玩下
185潛完+12日本唔知係咪想推雜日
唔對路就唔好all in落去, 多數出事
我仲係潛三, 咪又係咁打
岩先第一個都成400波先有,玩多一個首抽就算了
單抽幾下先再十抽, 下下十抽落去比1000波你都冇用
反正月限機率都係5% 單抽下冇壞
其實有龍就開得波
再唔係買個初號, 揀隻限威+限強都係百幾蚊
如果有得揀 咁真係多波ac 都好既
都有保底好多黑波 好多養成素材
都差好遠
特別係無公海既時候 果到都慳返好多時間我自己覺得
點解你要刪左第一個ac
你諗下 如果宜加想課 就算淘200波 都講緊500蚊港紙
你就知接近1000波100蚊首抽係幾抵玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞