[IOS/AN]足球小將翼Dream Team(24)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
新玩有冇國際版盟收人
同埋想請教突破點加法
暫時隊野係咁
國/日服?
每隻角色每個人既突法都唔同 好難講
國呀入左台灣盟玩住先
我唔識又驚浪費左隻角
我見巴哈仔玩助攻前鋒好撚正
傳番比omf射
通常都係突爆個隻角色擅長既野 射波勁既前鋒就點都會突爆射波同力量
中場就彈性啲 比較全能既就好多唔同突法
我既話就唔會突死一項數值 因為突上去數字會一值遞減 到最後會加好少
好撚迷茫
因為新玩冇乜人
唔敢all in亂突
https://tsubasa.im/global/zh/characters/
你可以參考下 右邊有突破既分享
不過通常都係突死一項數值既最多like 同埋有啲係伏黎
希望來緊月底限中埋後衛啦 後場好缺人
咁咪儲下點先, 唔好突住

今日95%都係咁klab係唔係改左機率
突住少少先
好多唔夠打
邊度唔夠打?
齊人唔突齋30%隊buff都65-70萬
打故事, 聯盟戰, 刷活動都夠玩
潛關又要特定人打
突唔係問題, 最緊要搞清定位同埋落咩技姐, 咁早突哂返唔到轉頭
唔柒打啦 800換一個 屌你老母
起碼刷185 18力偉
係刷嘅話
但冇龍門抽...
根本痴線
佢應該出個兌換,例如幾多個普通朱古力可換一個花紋朱古力,幾多個花紋可換一個粉
我就算完全未換任何粉道具應該而家都係得600左右
今星期係唔係無活動打 淨係得個pvp cup
咁咪好
可以抖下
一星期後應該到打dream cup
有呀,月尾限可能係龍
不過係都係速
咁係你唔夠勤力

正常應該一星期可以換一陣加埋啲SSR卷波同片桐

我盟有幾個65% 都打咗兩個陣返黎

同埋而家都話痴線, 再有金卷打果陣你點算

利申 拎咗一個陣就收工過返正常生活算
月中速 月尾唔會速掛
基本上打晒D體+睇埋廣告3次=total4次體力
一次體打到5-6round(45體場), 4次=打到20次多D
每round set自動開場前完場後都3~4分鐘一次, 即係每日最少淨係已經個幾鐘, 未計再打突破, 清下道具位, 訓練, 打盟戰, 已經唔玩PVP
大佬唔洗番工/冇其他野做咩我覺得我打到咁已經夠皮, 你要我每日再放更多時間落去真係慘過番工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞