[IOS/AN]足球小將翼Dream Team(24)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
試多個, 唔啱咪用返有龍呢個
速日唔算難抽啦
JY偉又可以禮包買返黎
一開波拎呢班人清哂關打哂啲夢球返黎再部處抽咩Pool啦
最緊要揾個盟入
jy偉可以咩禮包買?
$198 有得買, 包s5
咩野係s5 技5lvl?
Km?
收到啦 唔該巴打~
係, s技 level 5
ssr max
見上面位巴打買ac入坑 我都買左個試下
最後200石先見到個限龍嚇撚死
仲諗住抽爛
想問下各位巴打依加係咪唔洗抽住?
同埋組隊方面 應該組全速隊?
仲有張簡屬劵未用
另外想問下有無同盟收人? d 抽既sr係咪全部賣得?
Thx
組速/雜日先
揀屬卷留一留
sr留, 因為可以食技/儲高A技個Level
快快手打高小小level升哂UR max先揾盟
打活動/換返黎寶箱人唔好亂食/賣
同埋基本上有技能嘅卡都有佢用處嘅
有多石就開下位
之後兩個ac都無見過健威 灰
岩岩抽人果陣無位 鳩賣左50 隻sr
Thx 巴打
auto刷哂啲關先啦, 儲波睇岩先出擊, 唔好手痕就ok
用email留住個account咪得, 點解要del
買個龍唔洗煩, 果啲account都有十幾廿隻ssr
搵唔到又有185又有健威
有幾個賣家嫁, 揀啱國際版/日版再search下, 佢update 得好密, 再唔係就message直接問下佢仲有冇貨底叫佢報價, 一次過比貴小小好過啦, 知唔知大把人幾pack幾pack咁抽185射哂落海

一pack $618呀
試埋呢個就訓,再無聽日訓醒去問下呢個組合
加油巴打祝你好運 過來人好明果種感覺
終於爆到次人品
依家仲抽唔抽好,仲有600球好似唔夠隊員但唔知抽邊個pool好
終於爆到次人品[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2019/03/04/034129_04a78048c13c411ead2c8c91c03ed231.png[/i]
依家仲抽唔抽好,仲有600球好似唔夠隊員但唔知抽邊個pool好

Sorry頭先太興奮未抽晒d券就問左

補左一次50球抽埋個免費十抽,依家手上ssr有上面呢堆,試過想自動組日本ssr/ur隊但唔夠腳

仲應唔應該抽健威呢個池?
可以抽 組日本隊隻限定小志強而家唔抽遲下都要抽
同埋隻限定三杉都啱用 雖然限定黎講廢廢地
All in完抽多隻健威同中到三杉但無限強
限強好重要?
唔建議allin
反正你而家咁既SSR都玩到下
allin好邪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞