有冇做緊酒店嘅巴絲打 (3)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
做咗半年幾bell仔 下個月轉上fo
好驚做唔黎 房費好複雜
點都要頂硬上 始終FO條路好行好多
論前途梗係FO 啦
小心為上認清Payment 就得
熟能生巧

加油
細檔會升我
大檔就有offer
巴打你地會點簡
想問下大家點睇澳門個邊啲酒店?
對比香港酒店嘅話
FO係辛苦㗎啦
而且又多野記,初初做實比人狂屌
我都係啱啱先轉去做fo一個月左右
一齊加油吧
想問下grads hyatt RA 人工幾多左右?

利申有其他offer 最後冇去到in
做bell就做大檔啦,
間間都等人用, tips又高d
有冇人知upper hse fo人工同福利好唔好?好唔好做?
我諗個ecornell course 只係當買cert 咁 不過啲hr睇唔睇? CRME又點? 雖然佢係比啲Manager lv既人去考

我諗我airline都係做年幾就會走 除非見到有升既機會/覺得好玩 我一開始入airline 主要因為我唔太想做太多system野 eg set rate package 反而想做下多啲analysis 我先揀入airline先
日日ot做到你趴街,而且人工對唔住工作量,又年年請埋一堆唔識做嘢嘅fg mt,普通人入去做好難升
M字集團出晒名架啦,扮晒有料成日話自己大group就不斷壓價,我當年fg去見工,請就請,不過出個價真係勁低,我in其他幾間人地都有壓過價。可想而知你想上位都難
我in其他幾間人地都壓過價。可想而知你想上位都難
conrad呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞