有冇做緊酒店嘅巴絲打 (3)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
但我真係鐘意迪士尼先諗住入去做
因為我老婆係日本人 佢屋企人都好撚鐘意迪士尼
所以另一方面諗住做迪士尼酒店可以拎平房同埋其他國家迪士尼既折扣
你年尾份b仔正價去豪玩無咁嬲

唔緊要,到時睇下迪士尼開幾多比我先
到時再搵其他
識日文大把好路數
但真心再唔想打日資公司
如果真係咁鐘意迪士尼更加唔好入土做,會破壞佢係你心目中嘅形象
但迪士尼唔係話人工ok過出面咩?係bonus少
邊個講佢人工都高唔過大檔
5星都有分真假,係行内人眼中,真正嘅五星十隻手指數得晒
師兄做咩部門
Regxx AP?
老實講成日聽人講三星四星五星
究竟是大家心目中係點分?

我自己睇就除左幾間真正嘅大檔之外其餘都係差唔多
Pen FS MO 算係最top
下一層就island Sha, Grand Hyatt, JW, RC, 大con
其他就已經唔入流
除咗Upper House之外,有追開Forbes standard嘅先算喺5星

我自己會咁排
Upper House = FS = MO = RC = Pen >> 其他
有冇巴打係rc做?
韓國鬼猛唔猛?
4星好簡單
ISL應該喺今次fail咗個audit所以直情唔要粒星
想再pass過5星

不過ISL都風光不再
師兄做咩部門咩位 幾錢
我心目中upper唔多入流
PEN、FS、MO、RC、仲有新開嘅RW>其他
不過RW啱啱開張兩日,聽聞銀彈就大把啦,暫時應該係全香港最願意使錢,但真係要一年後先見真章
Hardware嚟講喺唔入流,所以佢永遠唔會有Forbes 5星。但個GM好識social同搞PR,所以佢啲客路喺好high end。

Anyway,Swire從來都喺WFC,個世界永遠自成一角。

RW個勢好勁,但講真當初Murray都喺咁,而加咪又喺收晒皮。同埋RW太多鬼喺入面做 個個吹水唔做嘢重得了,所以真喺一年後先見真章。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞