有冇做緊酒店嘅巴絲打 (3)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
應該唔會過17k
M字頭有好多間酒店
絲打好似係見海洋公園嗰間。btw,舊年有fg去同集團r字頭,都壓到17 18k,所以
唔係呀
其他m字頭黎
但見完hr冇second係咪就即係收檔
我嗰偽五星都半team poly 四分一海歸
正常會見部門manager,跟住啱就即時出價單。或者你越級挑戰咗,不如試下d假大檔先啦。會易d
有冇假大檔例子
所以真係全部都畀poly壟斷咁制
有好有唔好,如果你都係poly,有好嘢一定係益自己人先,相反如果你唔係就
咁講icon係咪見黎都曬氣
海洋公園好缺人喎,一絲打加油。
R 個啲有固定班底,揀人會嚴謹口啲,
咩部門先
可以咁講,當拎經驗。一係試下L字頭集團,絲打如果你學歷唔夠,hr嗰關都真係過唔到,唔好浪費太多時間。如果有心係酒店業發展,畀心機讀返個學士或者碩士啦
去四星酒店做咖啡室,日日扮抹枱等收工 唔係嘅話其他乜都做到你死架啦
除左degree
想入大檔做,英文好都好緊要
但學歷唔得hr已經直接pass,英文好唔好in嗰陣一對答就見真章,所以唔係問題

都係嗰句,大檔都係poly、海歸、Master嘅天下,普通人一般唔會受你玩
我已轉行
細檔冇前景
大檔難入又難做
仲有cu啊(好似係
cu都冇份玩架 你諗多咗
各位巴絲 有冇邊間推介 準備in fo 或housekeeping
利申:半年housekeeping長工經驗 酒店hd
算啦 點都叫做BBA degree, 不過係人都知廢 不過英文水平會唔會好少少(?) 不過都係垃圾科
問題係行家都知識係廢,唔會有人要,除非first hon仲有d機會。不過first hon仲做酒店咩 難得有機會翻身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞