[焦土Season 2]車路士球迷討論區

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
沙狗再用佐真奴做核心好快會比人炒
on9仔
咪繼續用囉

越踢越唔識入波
個後防比人2/3下就劏穿
4球唔夠多咪等下次5/6/7球
隊波愈黎愈似v92
Pulisic Huiguain odoi
Mount Jorginho kante
Emerson luiz rudiger James
Kepa

應該係下季最好既陣容
Mount —-》RLC
屌突然諗起
沙包仲係到
隊波最on9係d後備球員不合理地人工極高 根本散唔到貨

炒沙狗未啊
好想睇正常車仔波
CLS
一季無成績就炒教頭,留低班踢開上一任嘅前朝大臣俾新教頭,但根本完全唔啱踢。西女人為咗安撫下個新教頭,求其敷衍買兩三個九成九水貨嘅主力。青訓就好似有病咁,個個借晒出去。唔夠腳就再簽返幾件屌你老母湊夠腳開季。唔夠半季問題已經浮晒出嚟,新戰術完全行唔掂,成隊唔湯唔水。唔緊要,冬季窗再追簽多件屌你老母。結果頹埋下半季,thank you and goodbye 教頭。之後年年loop,錢就洗咗,但係唔係水貨都唔買;血就換咗,但就越換越唔湯唔水;如事者,隊波每況愈下,水貨越儲越越多。

呢隊,就係車路士。
名叔殺龍霸
其實拿仔佐狗係咪比重無咁重要? 無理由未俾人man mark過
你睇上面就知
一個講完高薪冗員之後下個就炒煙狗
於是佐狗又變高薪冗員 loop
沙狗你俾10年佢都唔會有成績啦
咪on9
亡會先兆,中衰
希望亞衣日日係沙夏面前讚車仔
干地成堆高薪水貨
人唔買比領隊
用筆錢買幾件2,3線再比高人工
呢隊波真係好痴線,成籮高薪水貨,留嚟托柒。根本啲錢夠晒買幾個有名氣有技術嘅真球星。
權鬥產物
呢季其實有好轉,最高危果件希古恩都係借嘅
但係驚煙蛇捱唔住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞