[焦土Season 2]車路士球迷討論區

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
成隊波走去人地球場
幫人地練實地反擊
唔通我轟都係要踢under dog防反先掂
Rlc
遮醜布都無埋
一見輸波就知要入post學嘢
冚家谷上去攻>中間搓唔入
>轉兩邊落底傳中>解圍反擊>GOOOOAAAALLLL
到底我有無睇錯比數
係咪我4對面0
2017-18 Antonio Conte 🇮🇹
3. Chelsea 24-15-5-4-45-16-50

2018-19 Maurizio Sarri 🇮🇹
4. Chelsea 24-14-5-5-40-22-47

2016-17 Pep Guardiola 🇪🇸
3. Man City 24-15-4-5-49-29-49

In the summer that followed City heavily invested in Pep players.

Pep was constantly changing his system and line-ups in his first season.

最後呢句先係問題,哥狗交學費得嚟會試陣,煙狗乜都無變過結果就變predictable sarriball
手牌有希古恩、夏薩特、柏度、基奧佬、簡迪
想講kante chance created per match 係全隊第3
這就是全場highlight
係咪達同假9隱形太耐 啲翼完全無視左隻前鋒
成班輸到痴撚咗線,淨係識求其搵啲球員出嚟屌
呢個真 對面一反擊 一過到佐狗就輕鬆 佐狗又追唔到
Kovacic都可以追下 同埋佢好鐘意推一段傳比人 無諗過射門
冇左阿朗 巴鳩利 莫拉達
咪搵其他人
其實無錢買一線球員打防反係最穩陣
其實我之前都有咁講
中場+兩閘問題
但呢度有班人成日以為換左個前鋒就可以攪掂
前四就冇乜機架啦
睇下可唔可以ALL IN 歐霸
沙狗OUT啦
開季肯定係前鋒有問題
呢一兩個月就中場前鋒都有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞